2777
2789
عنوان

برم خونشون یا نه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 493 بازدید | 61 پست
چه تله ای؟

خانوادت خبر دارن؟خدا نکنه ولی اون دختر وپسره ارمان نشنیدی؟فکر کنم اسمش عسل بود رفت خونه اخرم چندساله جسدش پیدا نشده خب کار داره تلفنی بگه چجور اعتماد میکنی میری نمیترسی ینی چکارت داره خب

✔❣به صلواتت برای حل مشکلمون خیلی نیاز دارم🌺۹/۹/۹۹ان شاءالله حاجت رواشدم وکارمون درست میشه برمیگردیم🤗امام رضا امام غریب الغربا تو رو به خواهرت حضرت معصومه واسطه من روسیاه شو😢دلم پرمیکشه برای حرمت برای پنجره فولادت 😭خدایا به معجزه ات نیاز دارم خدایا درهای رحمتت رو باز کن بروم خدایا تو روبه جدم قسم یه نگاهی کن😞😢...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخواد با جفتتون به طور واضح صحبت کنه و بگه به درد هم نمی‌خورین 🤔

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
میخاد بکُشه تورو    

وای فک کن😂😂

نه انقدری آدمای بدی نیستن

ولی سر من خیلیییییی بینهایتتتت دعوا میکنه تو خونه

بعد میدونین اینا بی نهاییییت مذهبی ان!

انقدی ک باباش فک میکرد مثلا دختر نیست تو محل کارمون!

اینکه دعوتم کرده خونه برام‌عجیبه

چرا؟ به همین دلیل هایی ک گفتم؟ البته حق داره شاید میگه من از پسرش ۵ سال بزرگترم و....

ببین هرکسی منطق خودشو داره حتی مادرشوهر شاید از نظر اون تو واسه پسرش مناسب نیستی به هر حال اونم دلایل خودشو واسه مخالفت با تو داره.حالا این وسط اگه شما همو دوست دارین و فکر میکنین با هم اوکی هستین پسرش باید راضیش کنه.به نظر من اگه بری خودتو کوچیک کردی 

سلام تو پیجم کلی مگنت🌈🦉🦋🍆🍓🥕 دسته کلید ⁦❤️⁩💛🌺🐁🐣ماگ🍭🍬🍫 با قیمت مناسب دارم به تمام شهرها هم پست میکنم😉😘arezookhamirchiniشماره واتس آپ ۰۹۳۶۱۸۳۲۲۷۱
میخاد بکُشه تورو    

😨😁😁😁

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم

نرو اگرم خیلی واجبه ک ببینیش بگو اگه میشه کافه قرار بزاریم

یکم در مورد خودم توضیح بدم «به نام خدا هستم، از بچگی بزرگ شدم، تو بیمارستان به دنیا اومدم، صادره از شهرمون، همونجا بزرگ شدم، چند سال سن دارم، بابام مَرد بود، تو دوران کودکیم بچه بودم، با رفیقام دوست شده بودم، به دوست داشتن علاقه دارم، قصد ازدواج نه دارم، بعضی شبها که می خوابم خواب می بینم، تو خونمون زندگی می کنیم، تا حالا نمردم و...»
منم ترسیدم ب نظرتون ب خودش بگم بگه نمیام یا زنگ بزنم محترمانه تشکر کنم، بگم خیالتون راحت رابطه ای ...

حالا چراخونه؟ نمیشد بیرون همو ببینید

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم
خب پس ب همين علته ك مخالفن با دوستيتون، بخاطر اينكه شما بزرگتريد از آقا پسرشون. متاسفانه اين موضوع ت ...

راستش خیلییی مذهبین

و من قبل از اینکه بگم روم نمیشه بیام

گفتم من مانتو ندارم

اصلا مانتو مناسب مذهبی ندارم

نه نرو  چطوری تو این وضع خراب مملک میخوای اعتماد کنی و بری خونه کسای ک شناخت دقیقی روش نداری و ...

ادمای بدی نیستن واقعا

فقط از من بدشون میاد😂😂

چقد حس بدیه😭😭

چرا؟ به همین دلیل هایی ک گفتم؟ البته حق داره شاید میگه من از پسرش ۵ سال بزرگترم و....

ببین من یه مادرم درکش میکنم،،ببین چرافکرمیکنی اگه مادرهمسرت دلش اززندگیتون راضی نباشه خوشبخت میشید؟اشتباه کردی فهمیدی دارن مادروپسربخاطره وجودشماعذاب میکشن اختلاف پیداکردن بازم موندی کنارپسرشون چندسال ازپسرش بزرگتری واسه زندگیه خودتم ممکنه مشکلاتی پیش بیادوراضی نباشی وچه بساممکنه خیلی زودم پشیمون بشی

راستش خیلییی مذهبین و من قبل از اینکه بگم روم نمیشه بیام گفتم من مانتو ندارم اصلا مانتو مناسب مذه ...

وقتي مانتويي هستي چرا ميخواي مذهبي لباس بپوشي؟ هرجور ك هستي همونجور برو نه ك بخواي بخاطر اونا خودت رو عوض كني. اومديم و شما خواستيد ازدواج كنيد با هم، بايد شمارو هرررجور ك هستيد ب عنوان عروسشون بپذيرن