2777
2789
عنوان

برم خونشون یا نه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 493 بازدید | 61 پست
ببین من یه مادرم درکش میکنم،،ببین چرافکرمیکنی اگه مادرهمسرت دلش اززندگیتون راضی نباشه خوشبخت میشید؟ا ...

حتی خودمم درک میکنم!

ولی همیشه قرار نیست همه چی روتین باشه

و اینکه من نموندم من چندین بار کات کردم! 

ولی دیگه تصمیم رو امشب ب این حرف جدی گرفتم که به حداقل برسونم ارتباط رو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتي مانتويي هستي چرا ميخواي مذهبي لباس بپوشي؟ هرجور ك هستي همونجور برو نه ك بخواي بخاطر اونا خودت ر ...

اینم حرفیه

خودشم گفت با همین لباسات بیا

من اینا رو دوس دارم

البته من دیگه نمیرم

خداییش کاری با مادرشوهرت ندارم ولی به نظر تو ی پسر بیست و سه ساله که از نظر عقلی هم میگن پسرا پنج سا ...

منم میگم که حق میدم

و دقیقا برای برادر خودم پیش بیاد مخالفم

ولی به نظرم خیلی خودخواهانه اس که چون من مخالفم به هم بزنمش! 

اگر خیلی گذرا بود 4-5 سال طول نمیکشید

چون مادر پسره ناراضیه دو نفر رو بعد از این همه مدت جدا کردن انصافه؟ اخلاقیه؟ درسته؟

حداقل باید اجازه مشاوره رفتن رو بده!

و اینکه این مدت کنار ایشون خیلی احساس نکردم که ازش بزرگترم (یا من عقلی کوچیکم به هر حال، یا اون بزرگه! نمیدونم) 

میدونم ایده آل هم سن من و یا بزرگتر از منه

ولی وقتی شده نباید به بی رحمانه ترین حالت ممکن رفتار کرد

ابن نظر من برای خواهرهایی مثل خودم و تمام مادر هایی هست که اوشون رو درک میکنن! خوبه ای وری هم به قضیه نگاه کرد

از کجا میدونه با من خوشبخت نمیشه>؟ اینکه دختری که باهاش ازدواج میکنه 6  سال از من کوچکتر باشه تضمین خوشبختی پسرشه؟

مطمئن باش اینکارو میکنه منظور دیگه ای غیر از این نداره که اگه منظورش خوب بود بجای اینکار پامیشدن می ...

همین الانشم زجر و ناراحتیه!

اینکه فک میکنن تو این روابط دختره زرنگه، بی فکره و... واقعا عذاب آور ترین قسمت قضیه اس

همین الانن! هفته ای 2 بار رو حداقل گریه میکنم از دلتنگی و این شانس و بخت بدم!

منم میگم که حق میدم و دقیقا برای برادر خودم پیش بیاد مخالفم ولی به نظرم خیلی خودخواهانه اس که چون ...

بله کامل حق با شماست ولی خب اونم الان پیش خودش هزار فکر داره که فکر می‌کنه درسته .پسرش اگه شما رو دوست داره باید راضیش کنه بیان خونتون و از پدرو مادرتون اجازه بگیرن که شما ی مدت رفت و آمد کنید شاید رفتار شما رو ببینه ازتون خوشش بیاد و به دلش بشینید

سلام تو پیجم کلی مگنت🌈🦉🦋🍆🍓🥕 دسته کلید ⁦❤️⁩💛🌺🐁🐣ماگ🍭🍬🍫 با قیمت مناسب دارم به تمام شهرها هم پست میکنم😉😘arezookhamirchiniشماره واتس آپ ۰۹۳۶۱۸۳۲۲۷۱
همین الانشم زجر و ناراحتیه! اینکه فک میکنن تو این روابط دختره زرنگه، بی فکره و... واقعا عذاب آور تر ...

پس عزیزدلم زودتر تمومش کن این رابطه رو 

نذار فرصت های بهتر رو از دست بدی ❤

حال دلم خوب نیست...میشه براش أَمَّنْ یُجیبُ بخونید...؟💔😔
پس عزیزدلم زودتر تمومش کن این رابطه رو  نذار فرصت های بهتر رو از دست بدی ❤

بله

امشب دیکه واقعا با دیدن عوض شدن عملکرد مادرش بع این نتیجه رسیدم

اما چون خیلی دوسش دارم واقعا برام سخته

ایشالا که خدا کمکم کنه=))

هرباااار دیدن چشماش واقعااا بغض میاره تو گلوم

و متاسفانه هر روز هم میبینمش

هر دومونم قرارداد کارمون تا ۵ ماه دیگه هست=)

بله امشب دیکه واقعا با دیدن عوض شدن عملکرد مادرش بع این نتیجه رسیدم اما چون خیلی دوسش دارم واقعا ب ...

میفهممت  خیلی سخته دل کندن از کسی که دوستش داری 

توی موقعیتت قرار گرفتم همین چند روز پیش انفاقا تایپیک هم زدم خواستی ببین...

خیلی سخت بود خیلی سخت بهمون گذشت طوری که بنده خدا قلب درد شدید گرفته هنوزم حالش بده 

کار بینهایت سختیه ،ان شاالله که خدا کمکت میکنه توکل به خدا❤

حال دلم خوب نیست...میشه براش أَمَّنْ یُجیبُ بخونید...؟💔😔