الان ی تایپیک خوندم تلخترین حادثه زندگی صفحه اولش حالماگرف خیلی غصم شد گفتم بیاین از بهترین اتفاقای زندگیتون بگید شادبشیم
اولین عشقم شوهرم💞آخرین عشقم پسرم💞خدایاواسم تاهمیشه حفظشون کن😍آمین....کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خرکیه...میشه واسه رسیدن ب هدفم ی صلوات بفرستین🥰🥰
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
مدال نقره گرفتم تو مسابقه ی استانی اسکیت که الانم یه اسکیت باز هنری نمایشی شدم😊وقتی صدام کردن واس ا ...
خوش ب حالت
اولین عشقم شوهرم💞آخرین عشقم پسرم💞خدایاواسم تاهمیشه حفظشون کن😍آمین....کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خرکیه...میشه واسه رسیدن ب هدفم ی صلوات بفرستین🥰🥰
شوهرم ازشغلش منفک شده 2ماهه خداب ما امیده داده مجدد خاستنش ولی فردا خبرقطعیشو میدن ک جذب میشه یانه ب ...
انشاالله جذب میشه
انشالله ذکر یا جواد الائمه ادرکنی رو بگو. ۱۴۰۰۰ تا توی مدت ده روز.
یعنی ۱۴۰بار تسبیح بچرخونم?