2777
2789

من اقدامم نه روز به پری بی بی زدم منفی شد ولی هر روز علایمم بیشتر میشه حساسیت سینه و رگ های ابی درد تخمدان ها و درد معده

البته الان شش روز به پریه ولی همش هی دارم حس میکنم پری اومده میرم دستشویی میبینم خبری نیست

چقدر ممکنه باردار باشم

عزیزم انقدر وسواس و پیگیری زیاد خودش باعث عدم بارداری میشه، منم دوماه با همین استرسها اقدام کردم، دقیقا ماه سوم که بیخیال شدم و فقط یک روز بعد پریود اقدام داشتم باردار شدم، بیخیال باش و هیچوقت زودتر از موعد بیبی نزن

از همه بانوان سرزمینم میخواهم که مستند انقلاب جنسی را حتما تماشا کنند👌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درسته پس واقعا این علامتا الکیه؟ 

علامتها اصلا قطعی نیست و برای هرکسی یک مدله، من فقط حالتهای پریودی رو داشتم!

زود بی بی چک زدی بزار یک روز از موعد بگذره بعد

به علائم اصلا توجه نکن چون کاملا بین بارداری و پریود تشابه وجود داره

آرامش داشته باش و اصلا بهش فکر نکن

در پایان امیدوارم باردار باشی و بارداری خوبیو تجربه کنی عزیزم

عشق های زندگیم همسرم و گل دخترم (با احترام هیچگونه دوستی پذیرفته نمی شود.)
منم همش فکر میکنم ازم خون خارج میشه میرم میبینم چیزی نیست

ان شاءالله که بارداری، ولی اگر خدایی نکرده نبودی دیگه بزن به بیخیالی

همش دوست دارم بی بی چک بزنم ولی میگم نشه ناراحت میشم

من از اذر اقدام بودم هیچ خبری نشد فقط دو سه روز جلو عقب میشد ۲۵ اسفند قرار بود پریود بشم نشدم گفتم حتما مثلا ماهای قبله تا ۲۹ خودمو زدم به بیخیالی که پریود میشم تازه کللللی هم کار خونه و خونه تکونی انجام دادم سوم فروردین یدونه بیبی چک خریدم از شانس بد خراب بود اصلا یه خطم نشون نداد بعد شکمم شروع مرد به درد کردن عین درد پری فردا یدونه دیگه خریدم یه خط کمرنگ و یدونه پررنگ باز مطمئن نشدم ششم که دکتراباز شد ازمایش دادم مشخص شد که ۲ هفتس باردارم