2777
2789

من چن روز پیش دلم شکست بدجوری...رفتم سجاده پهن کردم با خدا حرف میزدم دیدم شوهرم امده تو اتاق آبروم رف همه حرفامو شنید...البته خودشم ناراحتم کرده بود...

فقط با خدا آروم میشم

سرهنگم من همیشه سربازتم   آقایون با احترام بهتون میگم درخواست دوستی ندین،با خانم یه آقاسرهنگ طرفین🚓👮🔫 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط گریه بعصی وقتا هم آهنگ گوش میدم وخودخوری میکنم متاسفانه😐😕

یه تئوری هم هست که میگه : آدمایی که همیشه سعی میکنن همرو خوشحال کنن، خودشون خوشحالی رو خیلی کم تجربه کردن.💟💫

با بیرون رفتن با خرید کردن خیلی حالم خوب میشه

اگر خیلی زیاد دلم بشکنه فقط با خدا حرف زدن آرومم میکنه به خدا نامه مینویسم و براش میگم و گریه میکنم چه کسی بهتر از خدا

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        

گریه میکنم و باخدا حرف میزنم ❤

تاپیکای مفید منو تگ کنین ممنون 💋 من پای تمام آرزو هایم را امضا کرده ام رفیق 😍 من پای خواسته های بی حدِ دلم می ایستم و مردانه میجنگم برای ساختن خودی که آرزویش را دارم 💪 من ایمان دارم به قهرمان زندگی ام که هر روز و هرروز او را در آیینه میبینم 👑✌  سالها بعد زمانی که خودساخته شدم همین روزهارا به یاد می آورم که دخترِ بازیگوشِ درونم ، پایِ چه قراردادِ دِلی را امضا زده است ...🐰💕