2777
2789
واقعا خوشحالم تو دوره ی همچین مدی عروس نشدم ، خیلی مد بدی بوده این بنظر شخصیم . عروسی من زمانی بود ک ...

تازه مد بود با اکریل و چسب اول اسمارو رو بازوی عروس میزدن

احساس سوختن به تماشا نمیشود. آتش بگیر تا که بدانی چه میکشم !

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره یهو جو خوابید⁦☹️⁩من اومدنی رگباری داشتن پست میذاشتن تا بنویسم تموم شه همه مُتَواری شدن🙄😂

اشکال نداره😁🙈

😂😂واسه من بفرست😀منم واست میفرستم فردا

باشه، بگم شوهرم آلبوم رو بیاره پایین میفرستم

گم‌و گور کردم آلبوم رو😬😆

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**
تازه مد بود با اکریل و چسب اول اسمارو رو بازوی عروس میزدن

واقعا ؟ من ندیدم اینو

اصن دوست ندارم چنین چیزی

خدایی مد خوبی نبوده واقعا ظلمه در حق اون عروسا

مگه اینکه خودشون دوست داشته باشن که اونموقع مشکلی نیست

ما ک دیگ عروسی نمیتونیم بگیریم😂

میشه ایشالا کمی صبر کنید. نشدهم ارایشگاه برین لباس بپوشین وعکس بگیرین. عکسه که میمونه

خدا مهربونی کرد و توروسپرد دست خودم  نفسم همیشه کنارم بمون♥🌹♥
واقعا من ندیدم اینو اصن دوست ندارم چنین چیزی خدایی مد خوبی نبوده واقعا ظلمه در حق اون عروسا مگه ا ...

دوس داشتن اون زمام صددرصد

من فقط موندم این بنده های خدا با ابروهای تراشیده شده وقتی ارایش عروسیو پاک می کردن چه حسی نسبت به ظا ...

😂😂😂

اخه خودم عروس اینجوری میدیدم اون زمان اصلا دوست نداشتم زن پسر عمه ام و پسر خاله ام اینجوری بودن

خدایی ابرو ریزیه واقعا درک نمیکنم

من عروس سال 96 بودم بخدا کپی همین درست ام کرده بود موهام دیگه قدیمی ترین شکل ممکن فقط ابروهامو حق میدادم بهش باریک بود در کل بیش از حد سفید ام کرده بود انگار پر خاک بود صورتم.خودمم پوستم گندمی

این متن عالیه...وقتی ناراحتی تصمیم نگیر وقتی دیر میشه عجله نکن  وقتی خیلی خوشحالی به کسی قول نده وقتی یکی دلتو شکست سر یکی دیگه تلافی نکن وقتی بغضت گرفته پیش هرکی گریه نکن شاید همون دشمنت باشه از ته دل خوشحال بشه وقتی با یکی قهر کردی پشت سرش حرف نزن شاید دوباره بخوای باهاش دوست بشی و آخرش اینکه اگر خودت دلت پاکه،فکر نکن همه مثل خودتن!