2777
2789

وای خالم دقیقا همین بودبا مش طوسی شبه حنابندونش انگار اومده پارتی موها همه سیخ 🤣🤣🤣زن عموموکه نگم واستون انگاراین عکسه روزه عروسیشه😂

سَن بنیم حیاتم سن 💜A💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چهرش خوشگله ولی

آره خدایی،یکم مدل مو و ابروش با الان فرق میکنه

یک دفعه عرق‌کرده از خواب می‌پریم و می‌بینیم همه‌‌ی چیزهایی که توی این سال‌ها دیدیم کابوس بوده و هنوز سال هفتاد و هشته. صبح توی مدرسه خوابمون رو تعریف می‌کنیم و بغل دستی‌مون خمیازه می‌کشه و می‌گه ول کن این چرت و پرت‌هارو، دیشب سریال روزگار جوانی رو دیدی؟!⬅(موافقی یه سر به پیجم بزنی؟😻elqueno1367)

واقعا خوشحالم تو دوره ی همچین مدی عروس نشدم ، خیلی مد بدی بوده این بنظر شخصیم . عروسی من زمانی بود که موی باز مد شد ، حتی تور هم نذاشتم ، موهامو فر درشت زدن و باز ، مادرشوهرم به جاریم گفته بود مث عروسکا شده ، فقط ناراحتم اونموقع یه ارایشگر گند زد تو ابروم و اونموقع ابروم تاتو موقت و باریک شده بود که دوس نداشتم

نه عزیزم تاکسی ها گرون شده بااین قیمت نمی برنت فاصله زیاده گلم😂😂😂

😂😂😂

یک دفعه عرق‌کرده از خواب می‌پریم و می‌بینیم همه‌‌ی چیزهایی که توی این سال‌ها دیدیم کابوس بوده و هنوز سال هفتاد و هشته. صبح توی مدرسه خوابمون رو تعریف می‌کنیم و بغل دستی‌مون خمیازه می‌کشه و می‌گه ول کن این چرت و پرت‌هارو، دیشب سریال روزگار جوانی رو دیدی؟!⬅(موافقی یه سر به پیجم بزنی؟😻elqueno1367)
وای خالم دقیقا همین بودبا مش طوسی شبه حنابندونش انگار اومده پارتی موها همه سیخ 🤣🤣🤣زن عموموکه نگم ...

خیلی داغونه

احساس سوختن به تماشا نمیشود. آتش بگیر تا که بدانی چه میکشم !

بوی پربازدیدی میاد⁦👃🏻⁩👀

لیدیز اند جنتلمن صدای منو میشنوین از پربازدید ها به زودی از نی نی سایت

°دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ                                                     ‌   ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ°
بوی پربازدیدی میاد⁦👃🏻⁩👀 لیدیز اند جنتلمن صدای منو میشنوین از پربازدید ها به زودی از نی نی ...

فک‌نکنم😁😂

احساس سوختن به تماشا نمیشود. آتش بگیر تا که بدانی چه میکشم !
فک‌نکنم😁😂

آره یهو جو خوابید⁦☹️⁩من اومدنی رگباری داشتن پست میذاشتن تا بنویسم تموم شه همه مُتَواری شدن🙄😂

°دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ                                                     ‌   ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ°
صد رحمت به این😆

😂😂واسه من بفرست😀منم واست میفرستم فردا

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم