2777
2789

یا خدا 😐

دشمن زنان،زنان احمقن👊دانشگاه روانشناسی خوندم و در اینده من دکوراتور کیک میشم❤زندگیم رو با عشق ساختم،با عشق ادامش میدم💕من یک زن موفقم یک انسان قوی برای اهدافم تلاش میکنم و ب دست  میارمشون 
من عروس سال 96 بودم بخدا کپی همین درست ام کرده بود موهام دیگه قدیمی ترین شکل ممکن فقط ابروهامو حق می ...

وااای کیک میخاسته بپزه احتنالا

احساس سوختن به تماشا نمیشود. آتش بگیر تا که بدانی چه میکشم !

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من عروس سال 96 بودم بخدا کپی همین درست ام کرده بود موهام دیگه قدیمی ترین شکل ممکن فقط ابروهامو حق می ...

۹۶ که جدیده واسه چی اینجوری درستت کرده ؟ این که دیگه وحشتناکه ، کجا رفته بودی ارایشگاه ؟

و من نیز 

من طراحی روی بدن هم داشتم با تاج بزرگ آویز دار عربی با آرایش عربی اصلا یه وضعی همون موقع هم خیلی ها  بهم گفتن زشت شدی  چند نفر هم گفتن خوشگل شدی ولی عروسیم خیلی خوب بود و خوش گذشت یادش بخیر

تازه مد بود با اکریل و چسب اول اسمارو رو بازوی عروس میزدن

من سال ۸۰عروسیم بود همین کارو رو بازوم انجام دادن حالا ماش اول اسم بود کامل اسم خودم رو بازوی راستم اسم شوهرم و رو بازوی چپم نوشت بدبختی کشیدم تا چسباش رفت تا چند وقت پوستم قرمز بود تازه یادمهدخترای مجلس  با ی حسرتی نگام می کردن منم سرخوش خدایا توبه برا چی سرخوش بودم 🥴

کیا یادشونه رو صورت عروس نقاشی میکشیدن؟؟؟

مثلا یه تیکه رو پیشونی و گونش😑زنداداشم😤😤😤بیچاره بعد از۱۵سال هنوزم روش نمیشسه فیلم عروسیشو نشون کسی بده😐

تیکر خونه دار شدنمه😍بایاری خداوند مهربان😍
من سال ۸۰عروسیم بود همین کارو رو بازوم انجام دادن حالا ماش اول اسم بود کامل اسم خودم رو بازوی راستم ...

دقیقا من یادمه با سبز رو بازو زنداییم نوشتن

من فیلم عروسی تو هزارتا سوراخ سمبه قایم کردم کسی نبینه‌.اینقدر این ارایشگر لعنتی رنگ گذاشت رو چشمام‌.بخودشم افتخار میکرد میگفت مدل طاووسه

دوس دارم مادر شوهرم ،شوهر کنه...واسم دعاکنید😂😂😂
کیا یادشونه رو صورت عروس نقاشی میکشیدن؟؟؟ مثلا یه تیکه رو پیشونی و گونش😑زنداداشم😤😤😤بیچاره بعد ا ...

اره از بغل خط چشم با اکریل نقاشی میکردن

کیا یادشونه رو صورت عروس نقاشی میکشیدن؟؟؟ مثلا یه تیکه رو پیشونی و گونش😑زنداداشم😤😤😤بیچاره بعد ا ...

اره میگفتن ارایش چشم مینیاتوری ، از سایه میبردن تا رو گونه و پیشونی

عرویا گنا دارن واقعا

خدا رو شکر زمان من مدش رفت

من فیلم عروسی تو هزارتا سوراخ سمبه قایم کردم کسی نبینه‌.اینقدر این ارایشگر لعنتی رنگ گذاشت رو چشمام‌ ...

😂😂😂یاخدا