2777
2789
عنوان

هم گناه

155 بازدید | 19 پست

بچه ها کی سریال می بینه نظرتون چیه کی از همه بدبخت تره به نظر من فرامرز  

جامعه ی ما به افراد  خوشحال و خوش اخلاق نیاز داره لطفا سعی کنید مهربون باشید و لبخند بزنید     مردمی که به خانه های تاریک و بی دریچه عادت کرده اند ، از پنجره های باز و نورگیر گریزان هستند                                     

همه بدبختن

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 

ولی درکل من خیلی دوسش دارم مخصوصا آرمان

جامعه ی ما به افراد  خوشحال و خوش اخلاق نیاز داره لطفا سعی کنید مهربون باشید و لبخند بزنید     مردمی که به خانه های تاریک و بی دریچه عادت کرده اند ، از پنجره های باز و نورگیر گریزان هستند                                     

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همه بدبختن

به نظر من فرید و فریده خودشونم اشکال دارن ولی فرامرز مثل گوشت قربونی طفلی  

فریبرز

می بینی خواهر اسمم قاطی کردم  

پیمان همون گورکنه آیا?

اره همونه بدبخت باباش  

به نظر من فرید و فریده خودشونم اشکال دارن ولی فرامرز مثل گوشت قربونی طفلی    

فریبرز

اینا کلا از ریشه مشکل دارن

پدر خانواده دیکتاتور بوده

همه رو مث خودش بار اورده

بخاطر همینه ک همشون مشکل دارن

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 

دلم مال سارا هم خیلی میسوزه

[QUOTE=143537101]وای چه بد حالا چی میشه مادرش میدونه پسرش 

مادرش که میدونه دیدی بهش میگفت پات بهتره 

ولی یه سری میگن مادرش مرده روح مادرش

[QUOTE=143537101]وای چه بد حالا چی میشه مادرش میدونه پسرش  مادرش که میدونه دیدی بهش میگفت پات ...

واااا چه عجییییییبببب

یعنی توهم پیمانه؟

چون نیکی هم گفت مامانم مُرده

💜 مامانِ آقا سیمبا 🦁 🐈 🐯 متولد اول آذر ۹۸ تهران💚 من ۸۸ کیلو بودم تا تولدم به ۵۵ کیلو خواهم رسید و تا زنده ام با کالری شمار و ورزش نیمه حرفه ای فیکسش نگه میدارم💖 مامانِ آینده دلانی و جانا هستم👩‍👧‍👧
بله بله ما هم حدس زدیم که احتمالا مادره توهمی بیش نیست حضورش یه جوریه ولی بازم مطمئن نیستم

قبر هم داشت

💜 مامانِ آقا سیمبا 🦁 🐈 🐯 متولد اول آذر ۹۸ تهران💚 من ۸۸ کیلو بودم تا تولدم به ۵۵ کیلو خواهم رسید و تا زنده ام با کالری شمار و ورزش نیمه حرفه ای فیکسش نگه میدارم💖 مامانِ آینده دلانی و جانا هستم👩‍👧‍👧