2777
2789
عنوان

بنظرتون ب شوهرم بــــگم

259 بازدید | 17 پست

اول ازهمه بگم ک پدر شوهر بنده مالی اوکین

زنشم قشنگ ساپورته

ولی همیشه ی خدااز شوهر من پول میگیره مادرش

حتی خاهراش ک متاهلن

برام مهم نبود مجردی چجوری بودن تااینک تومتاهلی بدترم شدن از سرحسودی

طوریکه پول فرش خونشونم از شوهرم میگیرن درخالیکه خودشون دارن

ولی خودشون چوب کبریتی برام نیاوردن ...حتی موقع زایمان دلم میخاس ی مشت کشمش،بیاره ولی ازخونم کلی ارت میکرد میبرد

همرو شوهرم مطلعه

اما برامن زور داره.تاااینک تازه دیروز فهمیدم پول کادوی تولد بچمو از خود شوهرم گرفنن.خاهرو مادری"!!!!!!

مثل زمان عروسی ک پول شاباشارو از شوهرم گرفتن سرش بریزن و کلی زدن ب جیب

بشدت خسیسن فقط شوهرمنو خرکردن

دلم میترکه

بگین بگم بهش یا ن؟

اصلا چجور بگم بفهمه حالیش بشه ک بسمونههههاین همه حماقت

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا سلامتی نینی تودلیــم دعا کنین ؟

تو مسائلشون دخالت نکن

هر وقت برای تو کم گذاشت اونوقت ..

مشخصه خیلی از نظر روانی وابسته خانوادشه خودتو خراب نکن از ما گفتن

گروه زوج درمانی لبخند برای خانومای مذهبی که اهل ساختن زندگی هستن برو حتما نتیجه میگیری 🫶😍 https://eitaa.com/joinchat/338952601C0a5ec5f6c3

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو مسائلشون دخالت نکنهر وقت برای تو کم گذاشت اونوقت ..مشخصه خیلی از نظر روانی وابسته خانوادشه خودتو ...

کم گذاشتن ک باید بگم قرونی پول دستم نمیده ولی خودش میخره

باز برام زور داره اخه ینی چی

ینی میگی هیچ حقی ندارم؟؟؟

تا بچه خاهرش ب شوهرم زنگ میزنه خورد خوراک میخاد همیشه قشنگ میسابنش

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا سلامتی نینی تودلیــم دعا کنین ؟

کم گذاشتن ک باید بگم قرونی پول دستم نمیده ولی خودش میخرهباز برام زور داره اخه ینی چی ینی میگی هیچ حق ...

دوست عزیزم روابطشون این شکلی بوده قبل اینکه شما بیاید

اگرم میخوای چیزی بگی باید خیلی خیلی محتاطانه و غیر مستقیم باشه باور کن اگر مستقیم و بی ملاحظه بگی همه چی بدتر ازینی که هست میشه

گروه زوج درمانی لبخند برای خانومای مذهبی که اهل ساختن زندگی هستن برو حتما نتیجه میگیری 🫶😍 https://eitaa.com/joinchat/338952601C0a5ec5f6c3

شوهرت عقل نداره با احترام نزار پول بمونه براش برو برای خودت طلا ..لباس..وسیله خونه هر چی بخر پول که ...

هرچی خرج کنم میمونه نمونه هم حل میکنه براشون

دوست عزیزم روابطشون این شکلی بوده قبل اینکه شما بیاید اگرم میخوای چیزی بگی باید خیلی خیلی محتاطانه و ...

برام زور داره

کارتشو بگیرن برا وسیله دو تومنی ده تومن میکشن و خعلی کارا دیگ

اون حق بچه منه

چجوری بگم درک کنید اخه

مردها همشون همینن شوهر من با همه خوشه به من که میرسه مثل سگ پاچه میگیره نمیشه حرف زد باهاش میگم دلم ...

اپروز ازصب دلم گرفته هی پرسید نگفتم

بسمه یساله اینهمه خر فرض کردن

اصلا نگم بهت

ده روز موندن خونم موقع زایپان نمیرفتن

شوهرم با جعبه میوه میگرفت

پامیشدم میدیدم بردن

اصلا خعلی کارا دیگ

برام زور داره کارتشو بگیرن برا وسیله دو تومنی ده تومن میکشن و خعلی کارا دیگاون حق بچه منه چجوری بگم ...

من کاملا می فهمم

اما تغییر یه روزه اتفاق نمیفته

مرد هم بفهمه دارید افسار زندگی رو از دستش خارج میکنید ببخشیدا بلانسبت رم میکنه

باید یه موضوعی رو براش مثال بزنی یه همچین چیزی رو هم خیلی نامحسوس توش بگنجونی ببینی ری اکشنش چیه

اپروز ازصب دلم گرفته هی پرسید نگفتمبسمه یساله اینهمه خر فرض کردناصلا نگم بهتده روز موندن خونم موقع ز ...

بهش بگو که راضی نیستی

والا آدم حرص میخوره بجای اینکه فکر زندگی خودش باشه در حال خرج کردن برا دیگرانه

من کاملا می فهمماما تغییر یه روزه اتفاق نمیفتهمرد هم بفهمه دارید افسار زندگی رو از دستش خارج میکنید ...

ریاکشنش خر کردنمه و تایید کار اشتباه بعد پشت سرم انجامش میده باز

عادتشهههه