2777
2789
عنوان

کیا رفتن لیزر؟ بی حسی زدین؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 512 بازدید | 72 پست
درد داره ولی اون حدی نیس که نشه تحمل کرد، دیگه خوشگلی یه دردایی داره دیگه باید به جون خرید😃

من اصلا درد نداره،هیچ،ازین دستگاه های قلتکی درد ندارم ولی اون شاتی ها درد دارن

من برای صورتم ازون شاتی ها استفاده کردم درد داشت،ولی بدنم ازین قلتکیا اصلا درد نداره

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اصلا درد نداره،هیچ،ازین دستگاه های قلتکی درد ندارم ولی اون شاتی ها درد دارن من برای صورتم ازون ش ...

کلا دردش به حدی نیس که نشه تحمل کرد، میشه تحمل کرد ، بنظر من هرچقدم درد داشته باشه واقعا ارزش داره

صورتت الان اصلا مونداره دیگه؟

الان دقیقا پنج سال گذشته ،اصلا مو نداره

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن
واقعا؟فکرمیکردم ۳۰۰اینا باشه. منم میخوام برم ولی هیچی درمورذش نمیدونم پروسه ش چطوره؟

نه چه خبره ۳۰۰، یه دوره کاملشو باید بری دورش ۸ جلسس، بعد اونم هر چند ماه میری واسه شارژ

الان دقیقا پنج سال گذشته ،اصلا مو نداره

عزیزم ممنون میشم سوالام رو جواب بدی 

چن جلسه رفتین 

لک یا تیرگی به جا نزاشت؟ 

هزینش چقدر شد؟ 

بعد موی صورتتون مشکی بود 

تمام من برای تو ♥️تویی که جان من شدی