2777
2789
عنوان

دوربین گوشی a30s کمک

756 بازدید | 53 پست

من گوشیم a30s  عکس که میندازم اصلا عکسا ی جورین  کی گوشیش  مدلش a30s واسه شماهم اینجوریه ‌؟ احساس میکنم  عکسا درازن  :/ کلا دوربینش تنظیماتش  بده:/ 

کسی عست مشکل مشابه داشته باشه؟  چجوری درستش کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اونو  بزنم چی میشه؟  نه من راضیم فقط دوربینش مضخرفه

میره رو پیشفرض دوربینش مثل روز اول میشه

من عاشق گیم  و حیوانات هستم. ارزو دارم همه خوشبخت شن و من هم با یک انسان باشم نه فقط با کسی باشم  شکل انسانه 

منم خواستم شیائومی بگیرم مردتیکه آشغال انقدر الکی گفت a20s ببر خوبه عالیه فلانه a50  هم گفت هنگ میکنه انقدر واسم داستان درست کرد و گوه خورد سردرگمی کرد آخرش گفتم همون a20 رو بده ۳۶۰۰ شد چون قسطی آوردم نزدیک ۴ میلیون ۲.۵ هم از جلو دارم ولی الان دوربین کثافت بهش گفتم دوربین واسم خیلی مهمه خیر نبینی ایشالا مال منم یه جوریه خیلی نورانی خوب نیست ولی باید ساخت دیگه حالا من حرص‌ میخورم  فامیلمون هی بهم گفت a20 هست ببر اون از مرز بود البته ۱.۸۰۰ بد من حالا تو سر شانس گوه من خاک تو سر بدبختی من فقط

لبخند بزن اینم میگذره ❄
احه از اول همین بود😂

پس گوشیت فیکه یه عکس بنداز ببینم چشه  نمیفهمم چیمیگی

من عاشق گیم  و حیوانات هستم. ارزو دارم همه خوشبخت شن و من هم با یک انسان باشم نه فقط با کسی باشم  شکل انسانه