2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی من

2293 بازدید | 131 پست

سلام دوستان من زایمان کردم 

باید بگم یه تجربه عالی بود 

کل درد من تا دنیا اومدن بچه دو ساعت بود 

کلی رعایت کرده بودم پیاده روی و ماساژ پرینه و اسکات و ... 

اینکه جیغ جیغ نکنی خیلی مهمه موقع دردا دهنت بسته باشه و زور بدی فقط

اینکه به حرف ماما گوش بدی از بابت اینکه چطور نفس بکشی و زور بدی خیلی مهمه

خلاصه که لحظه دنیا اومدن اون نی نی کوچولو رو ادم هیچوقت یادش نمیره 

برای همه کسایی که ارزوی نی نی دارن این لحظه رو از خدا میخوام

مبارکه قدمش

منم زایمانم عالی بود و دوساعت درد داشتم وجیغ جیغ نکردم وخیلی راحت بدون برش واینا زایمان کردم دکترم کارش عالی بود

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین؟ یکم بیشتر توضیح بده بریم تو بهر ماجرا😐انشالله ب سلامتی مبارکه عزیزم قدمش پرخیر و برکت باشه و زیر سایه پدر مادر بزرگشه و نامدار باشه❤️

❣️یا رب مباد نظر تو بگردد❣️

خدا رو شکر من29هفته ام از الان ترس زیمانم برم داشته ... کلاس هم میرم ..اما باز هم ترس دارم دنبال راهی ام بتون سز کنم با نامه روانپزشک و فوبیا زایمان اگر کسی میدونه چیجوره لطفا راهنمایی ایم کنه

هعی
مبارکه عزیزم ☺ ولی من همچنان دارم دنبال دکتر میگردم برای سز 🙄😅

😂😂😂😂همچنان هم پیدا نکردی هنوز

سلام🖐😘

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤