2777
2789
عنوان

میشه انگشت خوشگلتونو بزنید بیاید تاپیکم😍

| مشاهده متن کامل بحث + 2873 بازدید | 326 پست
ووااای مررسی عزیزم.چقد انرژی مثبتی شما😍

قربونت مامان مهربون💋

گرگ هر شب به شکار میرفت و بی آنکه چیزی شکار کند باز میگشت...شبی گرگ را ناراحت دیدم...با لاشه یک آهو در دهان به گله آمد!گرگ های گله شاد از این شکار او...پرسیدند چرا ناراحتی گرگ؟!!گفت:شبی در سیاهی بیابان چشمانش را دیدم؛دلم را ربود!هر شب به خواست پایم که نه به خواست دلم میرفتم تا تماشایش کنم...امشب محو تماشایش بودم که شنیدم صدای سگان ولگرد را؛دویدم...پریدم...زیر گلویش را گرفتم و دریدمش!!آنچنان دوستش داشتم که نمیخواستم ”سهم دلم”نصیب”سگان ولگرد”شود...
عزیزدلم خداحفظش کنه برات گلم.تو تقویم چینی هم دیدم زده پسر.برام فرقی نداره جنسیتش انشالله سالم و صال ...

اره عزیزم هفته هشت،بیا خصوصی تا ببرمت تو گروه دکتری ک زیر نظرش بودم اونجا سوالاتو بپرس،اونجا لینکو واست میفرستم

گرگ هر شب به شکار میرفت و بی آنکه چیزی شکار کند باز میگشت...شبی گرگ را ناراحت دیدم...با لاشه یک آهو در دهان به گله آمد!گرگ های گله شاد از این شکار او...پرسیدند چرا ناراحتی گرگ؟!!گفت:شبی در سیاهی بیابان چشمانش را دیدم؛دلم را ربود!هر شب به خواست پایم که نه به خواست دلم میرفتم تا تماشایش کنم...امشب محو تماشایش بودم که شنیدم صدای سگان ولگرد را؛دویدم...پریدم...زیر گلویش را گرفتم و دریدمش!!آنچنان دوستش داشتم که نمیخواستم ”سهم دلم”نصیب”سگان ولگرد”شود...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از تست های خونگی این ها جوابش برام مثبت درومد: تست ادرار و مایع سفیدکننده (کف خیییلی زیادی ایجاد شد ...

سلام ببخشید من با کلم قرمز انجام دادم 

چهار پنج روز به موعدم مونده 

وقتی کلمو جوشوندم رنگ آبش به رنگ سبز آبی بود 

تا با ادرارم قاطیش کردم خیلی سریع رنگ قرمز گرفت خیلی خیلی سریع به نظرت درسته؟؟نتیجش چیه 

خودت باش...مگه خودت چشه 🤨
ممنونم عزیزم. اره منم ته قلبم از خدا می خوام سالم باشه و جنسیتش هر چی که به صلاحمونه باشه. اره واسه ...

عزیزم تقویم چینی رو دارم فقط سنمو با ماه اقدام نگاه کنم؟؟اگه اونجوریه ک میگه دختره ولی بوعلی سینا میگه پسره 😐

خودت باش...مگه خودت چشه 🤨
واقعااا😍😍😍میشه برام دعا کنی گلم

مگه تیکر بارداری نداری؟ عزیزم بی بی چک استفاده کن ممکنه شما فشار خونت بالاتر باشه همه ک فشاراشون و نبضشون عین هم نمیشه ان شاء الله ک زودی مامان بشی 

مهربان جان وقتی ی نفر میگه برام دعا کن یعنی دستش از خیلی جاها کوتاه شده ولی امیدش همچنان اونو ب تقلا وا میداره.... مهربان جان  برام رسیدن ب آرزوم میشه 1 صلوات مهمونم کنی؟ با قلب مهربونت ک ب خدا نزدیکه 
مگه تیکر بارداری نداری؟ عزیزم بی بی چک استفاده کن ممکنه شما فشار خونت بالاتر باشه همه ک فشاراشون و ن ...

عزیزم تاپیکم برا دو هفته پیشه.۱ هفتس فهمیدم باردارم.نبضمم به خاطر بارداری بالا بود

عزیزم تاپیکم برا دو هفته پیشه.۱ هفتس فهمیدم باردارم.نبضمم به خاطر بارداری بالا بود

پس چرا الان تو موضوعات بود؟ مبارکت باشه عزیزم صحیح و سالم بیاد بغلا میدونم چقدر حس و حالت خوبه منم ۳ روزه فهیمدم مامان شدم 😍😍😍

مهربان جان وقتی ی نفر میگه برام دعا کن یعنی دستش از خیلی جاها کوتاه شده ولی امیدش همچنان اونو ب تقلا وا میداره.... مهربان جان  برام رسیدن ب آرزوم میشه 1 صلوات مهمونم کنی؟ با قلب مهربونت ک ب خدا نزدیکه 
پس چرا الان تو موضوعات بود؟ مبارکت باشه عزیزم صحیح و سالم بیاد بغلا میدونم چقدر حس و حالت خوبه منم ۳ ...

هروقت یه پیام جدید بزارن تو هر تاپیکی میره تو موضوعات.ای جانم مبارکت باشه انشالله با قدم و کرم باشه و صالح و سالم😍

هروقت یه پیام جدید بزارن تو هر تاپیکی میره تو موضوعات.ای جانم مبارکت باشه انشالله با قدم و کرم باشه ...

ممنونم عزیز دلم ان شاء الله برا شما هم همینطور نامدار باشه براتون 

عزیزم تقویم چینی رو دارم فقط سنمو با ماه اقدام نگاه کنم؟؟اگه اونجوریه ک میگه دختره ولی بوعلی سینا می ...

عزیزم من تقویم چینی رو نمی دونم

ولی یکی از روش های بوعلی سینا واسه تعیین جنسیت اینه که سن مادر در زمان حاملگی را با عدد ماهی که توش حامله شدی رو جمع کنی.

منتها چون زمان ابوعلی سینا تقویم شمسی هنوز به وجود نیومده بوده احتمالا باید به قمری حساب کنی! هم سنتو هم ماهی که توش اقدام کردی

من انجام دادم عددش فرد شد و عدد فرد یعنی دختر. حالا با فرض دختر پیش می ریم ببینیم چی میشه  

نکات و راهکارهای زایمان طبیعی + خاطرات جالب کسانی که زایمان طبیعی رو «حتی بعد از سزارین» تجربه کردند، تو این تاپیک بخونید. «ختم هزار سوره قدر به نیت تسهیل زایمان+ثبت گزارش روزانه» رو تو این تاپیک دنبال کنید.
سلام ببخشید من با کلم قرمز انجام دادم  چهار پنج روز به موعدم مونده  وقتی کلمو جوشوندم رن ...

عزیزم من این رو دقیق نمی دنستم، زدم تو اینترنت نوشته بود اگر با آب کلم قرمز تغییر رنگ بکنه یعنی بارداری! اگر تغییر رنگ نکنه باردار نیستی

حالا که تغییر رنگ کرده ان شاءالله بارداری عزیزم   توکل به خدا

و نوشته بود رنگ صورتی / قرمز به معنی پسر و بنفش به معنی دختر است!

نکات و راهکارهای زایمان طبیعی + خاطرات جالب کسانی که زایمان طبیعی رو «حتی بعد از سزارین» تجربه کردند، تو این تاپیک بخونید. «ختم هزار سوره قدر به نیت تسهیل زایمان+ثبت گزارش روزانه» رو تو این تاپیک دنبال کنید.
عزیزم من این رو دقیق نمی دنستم، زدم تو اینترنت نوشته بود اگر با آب کلم قرمز تغییر رنگ بکنه یعنی بارد ...

وای که چقدر با این تاپیک حال کردم، دوتا بارداااار 😍😍😍😍 جانم، ایشالا جفتتونم به سلامتی نی نی هاتونو بغل بگیرین

منم یه روز از موعدم گذشته تنبلیم میاد برم بی بی چک بگیرم