2777
2789
عنوان

میشه انگشت خوشگلتونو بزنید بیاید تاپیکم😍

| مشاهده متن کامل بحث + 2873 بازدید | 326 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلت نی نی میخواد؟انشالله که همونی باشه که میخوای عزیزم

نمیدونم انقد این چند وقته با خودم کلنجار رفتم خودمم نمیدونم بچم ده ماهشه اگ باردار باشم خیلی سختم میشه اما از طرفی هم راضیم ب رضای خدا هرچی اون بخواد... ممنون عزیزم انشالله شما بارداری🤩😘

❣️یا رب مباد نظر تو بگردد❣️
نمیدونم انقد این چند وقته با خودم کلنجار رفتم خودمم نمیدونم بچم ده ماهشه اگ باردار باشم خیلی سختم می ...

ای جووونم.عزیزم علائمی چیزیم داری؟منظمی؟من که دوره هام منظمه سر وقت میشم.فقط ماه اول لقدامم ۱۰ روز تاخیر داشتم.دیگ نمیدونم چی میشه.دو روزم هست شبا نمیتونم بخوابم چه به پهلو به کمر تخمدان راستم و پشت کمرم تا نوک انگشتام و واژنم تیر میکشه دیشب کلی از درد گریه کردم هیچ ماهی درد نداشتم فقط تیر میکشید تخمدانمم ببخشید سر دستشوییم که میشینم تخمدانام درد میگیره

عزیزم موعدت کی هست؟ 

منم تو اقدامم

19 تیر موعدمه چه جوری صبر کنم تا ده روز دیگه بی بی بزنم 🙈

پسر قشنگم کی بشه برات برم خواستگاری؟ 😍❤️ای جاااانم فکر کن عروسیت 😍😍😍
ای جووونم.عزیزم علائمی چیزیم داری؟منظمی؟من که دوره هام منظمه سر وقت میشم.فقط ماه اول لقدامم ۱۰ روز ت ...

من نامنظمم واس همین سردرگمم علائم ک دردای پری دارم شدیدا سرگیجه بعضی وقتا تهوع و کمر درد و اینا نمیدونم باز... انشالله شما بارداری عزیزم😘❤️

من نامنظمم واس همین سردرگمم علائم ک دردای پری دارم شدیدا سرگیجه بعضی وقتا تهوع و کمر درد و اینا نمید ...

سر بچه اولتون چطوری بودین؟کی فهمیدین باردارین😍

سر بچه اولتون چطوری بودین؟کی فهمیدین باردارین😍

سر بچه اولم از اولین روز فهمیدم انقد بی بی زدم حتی از دادم منفی بود اما تو دلم حسش میکردم 🤩آخی چقد شیرین بود بعد هفته پنج بی بی ی خط خیلی کم رنگ انداخت فهمیدم اما شوهرم میگفت توهم زدم وایسادم تا هفت هفته دوباره زدم درجا پررنگ شد اون موقع دیگ رفتم دکتر گفت هفت هفتمه تا اون موقع علائمی نداشتم بعد اون ویار و تهوع هام شروع شد دیگه نگم برات کلی درد کشیدم از دندون درد تا لکه بینی الانم گل پسرم لالا کرده😬

سر بچه اولم از اولین روز فهمیدم انقد بی بی زدم حتی از دادم منفی بود اما تو دلم حسش میکردم 🤩آخی چقد ...

اخی عزیزم انشالله سلامت باشه و عاقبت بخیریشو ببینی گلم