2777
2789
عنوان

به شوهرم گفتم موهامو با ماشین بزن. زد😁😁+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 8897 بازدید | 139 پست
عزیزم پختگی اره، ولی ربطی به ارامش نداره، حالا من هیچ ولی دوستم زیاد موی سفید داره، به ارامش نرسسده

من جوگندمی دوست دارم

پدرم سایه ی سر بود و مرا نور امید😭 پدرم رروشنی محفل ما چون خورشید😭 پدرم خنده به لب بود و همه فهمیدند😭 بعد او خنده به لبهای من و ما خشکید😭😭😭 بابایی بابای مهربونم دلتنگتم😭
من خیلی دوست دارم عروسی کنم برم خونه خودم بعدش کچل کنم 😁

عزیزم. ❤️

پدرم سایه ی سر بود و مرا نور امید😭 پدرم رروشنی محفل ما چون خورشید😭 پدرم خنده به لب بود و همه فهمیدند😭 بعد او خنده به لبهای من و ما خشکید😭😭😭 بابایی بابای مهربونم دلتنگتم😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مبارکه. خیلی هم خوب شده

مرسی❤️

شوهرم موهای لخت دوست داره. لخت مردن موی حالت دار هم اعصاب میخاد که من ندارم 

من موهامو دوست دارم فر هم هست ولی با بچه و باداری واقعا اعصابم نمیکشه دیروز بچم زد تلویزیون شکست تو این اوضاع فقط غرغر و اخم و تخم شوهرم کم بود همشم میگه تقصیر توه 

دخترم😗 تو شیرین ترین تکرار هر روز منی🤗

بازم میزاری

در اولین نگاه عاشقت شدم😍 آخه من مامانت هستم🤱🏻 🌸دختر نازم رو خدا بهم داد ، ممنون ازش که اون همه خواستن منو بی جواب نذاشت🧸🧸 پسرم خودت خواستی بیای ، اما منو بابا و آجی با قدم گذاشتنت تو دلم خیلی سوپرایز شدیم الان منتظر امدنتیم خیلی زیاااااد (من داداش ندارم یه حس خاصی دارم🤭 خونه ای که توش پسر باشه یعنی چجوریاست؟ 😍)🧸🧸
بازم میزاری

صفحه2

عکس کدوم صفحه س؟

صفحه2

من موهامو دوست دارم فر هم هست ولی با بچه و باداری واقعا اعصابم نمیکشه دیروز بچم زد تلویزیون شکست تو ...

امان از شوهرا

عزیزم منم همیشه میگم یه روزی کچل میکنم .عاشقت شدم عالیه .

یه رنگ خوشگل هم بزار اسپرت بپوش یکم طرزت عوض کن اتفاقا جالبه .همیشه تکراری نمیشی برای همسرت

Naznar 74...تیکر بارداری سومم هست سومین دخترم قند عسلم زودبیا که دل تو دلمون نیست هممون منتظرتیم....تاریخ ۹۹.۹.۹  بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد ...خدایا سپاسگزارم بابت اینکه خوشبخت ترین زن دنیام ..خدایا شکرت خدایا شکرت ..ممنون که هستی ممنون که حواست به ما هست ..زندگیم عالیه😍😍😊

چرا انقد‌کوتاه

در اولین نگاه عاشقت شدم😍 آخه من مامانت هستم🤱🏻 🌸دختر نازم رو خدا بهم داد ، ممنون ازش که اون همه خواستن منو بی جواب نذاشت🧸🧸 پسرم خودت خواستی بیای ، اما منو بابا و آجی با قدم گذاشتنت تو دلم خیلی سوپرایز شدیم الان منتظر امدنتیم خیلی زیاااااد (من داداش ندارم یه حس خاصی دارم🤭 خونه ای که توش پسر باشه یعنی چجوریاست؟ 😍)🧸🧸