2777
2789
عنوان

به شوهرم گفتم موهامو با ماشین بزن. زد😁😁+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 8897 بازدید | 139 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی مبارکت

فدات

پدرم سایه ی سر بود و مرا نور امید😭 پدرم رروشنی محفل ما چون خورشید😭 پدرم خنده به لب بود و همه فهمیدند😭 بعد او خنده به لبهای من و ما خشکید😭😭😭 بابایی بابای مهربونم دلتنگتم😭
باحال شدی منم موی خ کوتاه دوس دارم ولی شوهرم........هعییی ببین چقدر ب این میاد

این لاغره. من تپلم. حالا صورتم تپل تر شده

پدرم سایه ی سر بود و مرا نور امید😭 پدرم رروشنی محفل ما چون خورشید😭 پدرم خنده به لب بود و همه فهمیدند😭 بعد او خنده به لبهای من و ما خشکید😭😭😭 بابایی بابای مهربونم دلتنگتم😭
15-20تار به خساب میاد؟ 😁 من سقیدارو کوتاه میکنم حس پیری بهم میده خوشم نمیاد 

من خودمم رنگ.میكنم ولی كلا اونایی كه موهاشون سفید داره رو حالا رنگ كنن یاكوتاه كنن فرقی نداره دوست دارم چون به یه سن پختگی و ارامش رسیدن

ماشالله 🌹

واو دختر خوشبحالت الان حس ارادی و نفس کشیدنتو درک میکنم . من اجازه ندارم وگرنه با صفر میزدم😂

اره. خیلی حال میده

منم دوس دارم کوتاه کنم دفله اخری ک کوتاه کردم شوهرم قهر کرد 😢😢😢 دیگه حال و حوصله ندارم با بچه کوچیک و بارداری موهام داره میریزه ولی اصلا درک نمیکنه میگه مثل مردا میشی

دخترم😗 تو شیرین ترین تکرار هر روز منی🤗
میشه تاپیک اخرم رو نگاه کنیدبرا پسرم دعا کنید 😓

عزیزم الهی خدا حاجت دلتو بده

من خودمم رنگ.میكنم ولی كلا اونایی كه موهاشون سفید داره رو حالا رنگ كنن یاكوتاه كنن فرقی نداره دوست د ...

عزیزم پختگی اره، ولی ربطی به ارامش نداره، حالا من هیچ ولی دوستم زیاد موی سفید داره، به ارامش نرسسده

منم دوس دارم کوتاه کنم دفله اخری ک کوتاه کردم شوهرم قهر کرد 😢😢😢 دیگه حال و حوصله ندارم با بچه کوچ ...

شوهرم موهای لخت دوست داره. لخت مردن موی حالت دار هم اعصاب میخاد که من ندارم