2777
2789
عنوان

به شوهرم گفتم موهامو با ماشین بزن. زد😁😁+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 8900 بازدید | 139 پست
ای جونم پای هر موی سفیدت یه تجربه ارزشمنده. خودمم البته سفید دارم رنگ.میكنم ولی از كسایی كه موی سفید ...

قربونت. اما از ما موروثیه😁😁از 20سالگی شردع شد. خودمم جوگندمی دوس دارم

پدرم سایه ی سر بود و مرا نور امید😭 پدرم رروشنی محفل ما چون خورشید😭 پدرم خنده به لب بود و همه فهمیدند😭 بعد او خنده به لبهای من و ما خشکید😭😭😭 بابایی بابای مهربونم دلتنگتم😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای جونم پای هر موی سفیدت یه تجربه ارزشمنده. خودمم البته سفید دارم رنگ.میكنم ولی از كسایی كه موی سفید ...

آره منم عاشق پریوش نظریه م موهاشو همونطوری سفید فرم میده  

ترجمه‌ی متون فنی به نفع خیریه       ***به دلایلی نمیتونم درخواست دوستی قبول کنم. ببخشید دوستای عزیزم***
اسی جون خوشبحالت شوهرمن حتی نمیزاره کوتاه کنم 😞😞😞

اون براش فرقی نداره😑موی لخت دوست داره که از من لخت نیست

پدرم سایه ی سر بود و مرا نور امید😭 پدرم رروشنی محفل ما چون خورشید😭 پدرم خنده به لب بود و همه فهمیدند😭 بعد او خنده به لبهای من و ما خشکید😭😭😭 بابایی بابای مهربونم دلتنگتم😭
عععععع واسه منم هی کد میاد ینی گزا‌رش میزنن؟؟؟؟؟ 

نه عزیزدلم اگه موقع چت کردن کد میاد پایین صفحت یعنی باید وارد کنی ک سایت بپذیره ربات نیستی اینو خودنی نی یارگفتن خواهرگلم😁😊

از کرونا آموختیم جواب امربه معروف ونهی ازمنکر به توچه نیست آلودگی یک نفر به همه ربط دارد{حیا}راکه نفهمیچادرسیاههم تورا محجبه نخواهد کرد.چادر زهرا(س)حکایت می کند از بی حجابی ها شکایت می کندروز محشر بر زنان {باحجاب}♡حضرت زهرا(س)شفاعت می کند.

15-20تار به خساب میاد؟ 😁

من سقیدارو کوتاه میکنم حس پیری بهم میده خوشم نمیاد 

خوبه قبول کرده ، شوهر من متنفره موی خیلی کوتاه پسرونه میگه احساس میکنم با مرد زندگی میکنم

پسرم صدام میکنه

خیلی باحال شده یه کوچولو ژل خیس بزن عالی میشه    

خیلی کوتاهه. با شماره26زد

یکبارررر دیگه برام گزارش بزنی به دوستاممم میگم بیان واسهههه هر نظرت گزارش بزنن تا تعلیق شی ها هی برا ...

یعنی چه کدی میاد همون که نوشته میزنه و عدد برا ارسال پسته بعضیا 

وزن اولیه۸۳☹️ وزن هدف اول۷۵ 😘هدف دوم ۷۰🤩🤩🤩🤩
دباره بزار 

هست. پاک نکردم