2777
2789
عنوان

پسر 19 ماهه ام به اسمش واکنش نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 9801 بازدید | 87 پست
من ساکن انزلی هستم، هفته دیگه میام تهران، ولی سردرگمم، دکتر خوب نمیشناسم

سلام گلم من دکتر پوراعتماد رفتم 

پسرم اتیسمه 

و به اسمش واکنش نشون نمیده

حتما حتما برو 

فرصت از دست نره 

من الان درمان شروع کردم میگن زیر ۳ سالگی درمان میشه انشالله 

التماس دعا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسرمنم ۲۱ماهشه به اسمش واکنش نشون نمیده امااحساس میکنم لجبازه ب اسم دیگه صداش میکتم میفمه وقتی میخوا ...

عزیزم حتما یک متخصص برو

پسر منم به اسمش واگنش نداره و تو طیفه هرچی درمان سریعتر باشه بهتر هست و نتیجه میگیری نزار سن بچه از دست بره

سلام گلم من دکتر پوراعتماد رفتم  پسرم اتیسمه  و به اسمش واکنش نشون نمیده حتما حتما برو& ...

ممنونم، الان در به در وقت گرفتنم، وقت نمیدن. میشه بگید جز واکنش نداشتن به اسم چه علایمی داشت. امروز با روش جایزه دادن کمی واکنش نشون داد، ولی خب خیلی جزیی

ممنونم، الان در به در وقت گرفتنم، وقت نمیدن. میشه بگید جز واکنش نداشتن به اسم چه علایمی داشت. امروز ...

دکتر پور اعتماد وقت نداد؟

اره پسرم کلا دستورات پیروی نمیکنه

الان ۱۶ ماهشه

توجه اش انتخابی هست به اسمش واکنش نداره

هبجاناتش به اشتراک نمیزاره

برایزخواسته هاش به چشمم نگاه نمیکنه ک منو بفهمونه خودم باید حدس بزنم 

و..

مهارت های حرکتی پسرتون چطوره؟ 

۱۵ ماهگی راه رفت 

میدوه توپ شوت میکنه از مبل بالا پایین میره

سوار ماشین و اسبش میشه پیاده میشخ از سرسره بالا میره البته از پله نه از جلوش 

شما چطور؟

دکتر پور اعتماد وقت نداد؟ اره پسرم کلا دستورات پیروی نمیکنه الان ۱۶ ماهشه توجه اش انتخابی هست به ...

نه، همه زنگ زدم جز پوراعتماد. پسرم 19 ماهشه، بیشتر اوقات شنوایی انتخابی داره. چند روزه دارم مطابق روش گفتار درمانی باهاش حرف میزنم، امروز گفتم آریا بریم آب بازی، گفت اب بازی و دوید جلوی حمام. ولی تا همین دیروز به حرفای ما توجه نداشت، ولی صدای مثلا سشوار میشتید میدوید. 

نه، همه زنگ زدم جز پوراعتماد. پسرم 19 ماهشه، بیشتر اوقات شنوایی انتخابی داره. چند روزه دارم مطابق رو ...

من یک دوره ثبت نام کردم و واقعا خوب بود کلی چیز یاد گرفتم 

هرینه اشم کم بود

حالا به دکتر پور اعتماد زنگ بزن دوره مجازی هم دارند نزار سن بچه بره

هر روز یک روزه 

من همش نگران زمانم 

نهابت اگر اتیسمم نباشند چیزی از دست ندادی فقط بیشتر کار کردی اما اگر اتیسم باشه سن طلایی هست و درمان میشه

۱۵ ماهگی راه رفت  میدوه توپ شوت میکنه از مبل بالا پایین میره سوار ماشین و اسبش میشه پیاده میش ...

یک سالگی راه افتاد، اینم بالا و پایین میره از مبل و پله. سرسره بالا میره هم از پله هم از جلوش، توپ بازی خیلی دوست داره، بازی های فکری متل حلقه هوش، جا زدن مهره ها، گذاشتن نی تو سوراخ قوطی شیر و از اینجور کارا، حدود شونزده کلمه میگه، عاشق گل و گیاهه. منظورش رو با اشاره کردن میرسونه یا منو میبره سر وقت چیزی که میخواد. پنچه روی داره، ذوق میکنه بال میزنه، خاک بازیش اینجوریه که خاک رو برمیداره نگاه میکنه و میریزه، دور خودش می چرخه 

نه، همه زنگ زدم جز پوراعتماد. پسرم 19 ماهشه، بیشتر اوقات شنوایی انتخابی داره. چند روزه دارم مطابق رو ...

پسر منم صدای کلید در میشنوه میزه جلو در میدونه باباش اومده یا صدای اسانسور میاد میفهمخ صدای اب میاد میدوه تو حمام اما هزار بار اسمشو صدا کنم نگاه نمیکنه

تو رو خدا برام دعا کن

انشالله پسرت خوب بشه سریع اقدام گن

من یک دوره ثبت نام کردم و واقعا خوب بود کلی چیز یاد گرفتم  هرینه اشم کم بود حالا به دکتر پور ...

اره، منم نگران همین سن هستم. پنجشنبه دارم میام تهران. زنگ زدم انجمن اوتیسم ایران چند تا دکتر معرفی کرد که فقط رضوانی کاشانی بینشون وقت داد، خب اونم مغز و اعصاب هستش، تشخیص اصلی با روان پزشک هستش. گفتید خوشابی ویزیت کرده؟ چطوری تونستید وقت بگیرید؟