2777
2789
عنوان

عذاب وجدان گرفتم

164 بازدید | 13 پست

سلام دوستان ، چند روز پیش خاطر درسهام مجبور شدم به شاگرد اول کلاسمون پیام بدم چون این ترم کلا مجازی بود و نت قطع ووصل میشد وچیزی متوجه نمیشدم ، ایشون پسر هستند و گفتم که بیاد کمکم کنه و شوهرمم باشه یا یکی از دوستام که تنها نباشم در ضمن من خیلی عاشق شوهرم هستم و نمیخام به هیچوجه  با کسی حرف بزنم ، ایشون هم گفتند که باید باهام رابطه داشته باشی و من کلی سرزنش کردم و گفتم پول میدم بیاد درس بگه ولی من شوهر دارم و همچین پیشنهادی رو قبول نمیکنم ...بعد دوباره امروز پیام داد که مگه چی میشه خب یبار باهام باش ، منم گفتم الان میگم باشه بعدا میزنم زیرش ، ولی بعدش گفتم نه پشیمون شدم الان خیلی عذاب وجدان دارم 

اگه از مسیجات عکس بگیره چی؟؟؟

کاربر سابقم ☺☺نی نی یار دیگه شماره تلفن ندارم نترکون لطفاپیش بسوی خوش اندام شدن 😍👌وزن شروع ۷۷وزن  ۹۹/۴/۱۲ ۷۴.۴ وزن ۹۹/۵/۷ ۷۱.۴وزن هدف ۶۰😍😍میتونم حتمااااا میتونم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا خیلی لجه هی پیام میفرسته میگه تو اندامت خوبه و خانوم هستی و ازین چیزا منم گفتم از خدابترس من شوهر دارم و درسمونم خیلی سخته گفت باید یه میلیون بدی یا باهام رابطه برقرار کنی منم گفتم بمیرم هم همچین کاری نمیکنم بعدش گفتم باشه اونم گفت باشه ولی گفتم من که نمیخام خیانت کنم چرا الکی گفتم باشه گفتم پشیمون شدم گفت میبرمت یه خونه باید با اونم باشی ...گفتم نه نمیتونم ..بخدا گریه م گرفت از دست این پسرای بی ناموس 

دانشگاه که تعطیله بعدش دردسر میشه ، شوهرمم که ذاتا بهم شک داره ولی کاش نمیگفتم باشه شاید از پیامم اس ...

دانشگاه تعطیل نیست غیرحضوری برگذار میشه

کادر اداری سر کار میرن

بنظر من برو پیش حراست و بگو نمیخام شوهرم بفهمه 

ولی بگذار ادبش کنن