2777
2789
عنوان

وزن جنینم خیلی کمه😭😭😭

987 بازدید | 67 پست

سلام بچه ها هفته ی ۳۲ هستم وزن جنین ۱۴۰۰ 

اصللاااا باورم نمیشه خودم ۲۰ کیلو زیاد کردم

کلی کباب و بستنی و اجیل و آبمیوه خورده بودم خیال میکردم بودم حسابی تپلی شده ولی......

دکتر سونوگرافی هم خیلی ناراحت شد گف خیلی کمه 

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار 👉 بپیوندید.

دارو تقویتی میخوری

آجیل بخور

گردو زیاد بخور

به هر چی میپرستید بیخیال اسم کاربری من بشید هنوز که هنوزه خودمم نمیدونم برای چی این اسمو گذاشتم نه خودم سیگار میکشم نه سیگار دوست دارم نه شوهرم سیگار میکشه😫😫😫😫😫ممنون میشم لایک نکنید❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دارو تقویتی میخوری آجیل بخور گردو زیاد بخور

کل بدنم کهیر زده گفته اصلا گرمی نخورم😭

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار 👉 بپیوندید.

دلستربخوربستنی زیادبخوربروب پزشکتم بگوک لیدی میل بنویسه برات بدون نسخه نمیدن حتماتپلی میشه

گلسین! تسلی وئرمسین واخت اوزانماسین   گلسین! بوندان آرتیق داهاجانیم یانماسین  گلسین! اونون یئری اولونجه منیم یانیمدیر     گلسین! اونامندن باشقاسی توخونماسین  گلسین ! اوز_اوزه دایاناق هئچ دانیشماسین  گلسین!+ اونون یئری اولونجه منیم یانیمدیر🦋🍃🍀
هنوز زیاد مونده هفته های اخر بیشتر وزن میگیره ،،تپل نشه مگه چی میشه 

بخدا مهم نیس برام تپل نباشه ولی درحدی باشه که بتونه مک بزنه سینه رو‌بگیره دیدم اونا که وزنشون خیلی کمه چقد سخت شیر میخورن و زردی میگیرن و...

پروتئین فقط پروتئین از من بهت نصیحت

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 
کل بدنم کهیر زده گفته اصلا گرمی نخورم😭

عزیزم هنوز شش هفته دیگه داری مطمئن باش میشه سه کیلو بادام زیاد بخور خنک هست گرم نیست 

خدایا هزاربار شکرت منو لایق دونستی برای بار دوم مادربشم   التماست میکنم خدا به حق،بزرگیت پسری سالم وصالح بهم بده تا بتونم دل دخترم وهمسرم شادکنم خداخیلی دوست دارم  خدایا هزار بار شکرت که صدامو شندیدی نی نی مون گل پسر شد خدایا خیلی،دوست دارم به حق بزرگیت کمکم کن صحیح وسالم بیاد تو بغلم من امیدم فقط،به توهست خدای خوبم  
عزیزم برو دکتر ببین هپارین واست مینویسه به بچت خون حتما کم میرسه ...همش ک خوردن نیس

جدی میگی اول بارداری مصرف کردم دیگه دکترم گفت نمیخواد