2777
2789
عنوان

هر کی میبینم تو بورسه!!!

571 بازدید | 74 پست

خانوما چرا ما از دنیا عقبیم!! شوهرم انگار هیچ تلاشی واسه پیشرفت نمیکنه همیشه میگه حالا میخریم حالا میخریم!!!! هرروز داربم پسرفت میکنیم جدیدا تا با یکی از بورس صحبت میکنم میگه اره من سهام دارم حالا ما هیچی به هیچی یه مقدار پول داشتیم ک الان هیچی نمیشه !!! بقیه هم همینطورن یا ما استثناییم ؟؟ ن جایی سرمایه گزاری کردیم ن سهامی داریم ن زمینی هیچی ...خیلی غصه میخورم ک اگه اینجوری پیش بره به هیچ کدوم از ارزوهام نمیرسم ارزو ک چه عرض کنم زندگی ایده ال ...البته الان یه عده میگن یه خاطر دولت و گرونیه ک واقعا هم هست ولی تو همین گرونیا چقدر مردم تو فکر بودن خرید و فروش میکنن یا سهام میخرن یا حداثل یکاری میکنن!!!! چیکار کنم؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مثل ماهستین....توشهرزندگی میکنین...؟؟شوهرت روستاندارن زمین و این چیزا داشته باشه؟

....   من شوهرم هیجکار نمیکنه فقط ب زمین و باغ های تو روستا خاطرجمع هسته...تو شهر هیچکارنکرده ن خونه ای ن ملکی

قطعا ب آرزوم رسیدم ۹/۹/۹۹......خدایا غیرممکن های زندگیم رو ممکن کن....اللهم صل علی محمد وآل محمد....
عزیزم الان هم بازار بورس خیلی هم خوب نیست😁

اتفاقا عالیه

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن