2777
2789
عنوان

هر کی میبینم تو بورسه!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 571 بازدید | 74 پست
ببین همسر من هم مث شما بود. اینجور مردا رو باید هلشون بدی وگرنه به کمترین ها راضی هستن. موقع عقدمون ...

من الان کد بورسی بگیرم ؟؟؟؟چی میشه ،مثلا چند ماهه دیگه ی مقدار پول میاد دستم ،میشه اونموقع بگیرم سهام یا بلافاصله باید بهرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شکر خدا ،واقعا خوبه ،کاش منم بتونم 

ایشالله میتونی حتما پیگیر باش کار راحت به هیچکس ضرر نمیرسونی و کلیم به اقتصاد کشور کمک میکنه هرکسم میگه خوب نیست بد ریسک سر در نمیاره 

ایشالله میتونی حتما پیگیر باش کار راحت به هیچکس ضرر نمیرسونی و کلیم به اقتصاد کشور کمک میکنه هرکسم م ...

خب منم سر در نمیارم ،چطوری یاد بگیرم ؟؟؟مثلا کی بخرم کی بفروشم ،چه سهامی خوبه ،میشع بگید ؟؟؟؟

خب منم سر در نمیارم ،چطوری یاد بگیرم ؟؟؟مثلا کی بخرم کی بفروشم ،چه سهامی خوبه ،میشع بگید ؟؟؟؟

ببین کلی بری اپارات آموزش داره اگه نزدیکات کسی هست سر در میاره از اونا کمک بگیر سهم رو همیشه تو منفی بخر برای حداقل دو ماه سه ماه دست نزن سهم خوب هیچوقت ضرر نمیده الان موقعیت پترو شیمیا خیلی خوبه بخری خودت بری باز کنی میفهمی مثل شبندر شپنا حالا زیاد من این دوتا یادم بود فولاد ذوب 

تو بلند مدت هیچ سهمی ضرر ده نیس بدترینا  ۲۰ ۳۰ درصد سود و میدن در سال حداقل که از سود بانک بیشت ...

اخه الان میگن تو بورس خوب سود میده ک مردم پولاشون بیارن بعد یدفعه منفی میشه

ببین کلی بری اپارات آموزش داره اگه نزدیکات کسی هست سر در میاره از اونا کمک بگیر سهم رو همیشه تو منفی ...

مرسی خیر ببینی انشالله ،متاسفانه کسی نیست ،اوناییم ک هستن اینقدر خبیثن ،نمیخان کسی غیر خودشون پیشرفت کنن

مرسی خیر ببینی انشالله ،متاسفانه کسی نیست ،اوناییم ک هستن اینقدر خبیثن ،نمیخان کسی غیر خودشون پیشرفت ...

ما هر کس دور برمون بخوان کمکشون میکنیم برادرام من و خواهرم و شوهرشم با جون دل کشوندن تو بورس الان خدا رو شکر حداقل تو این گرونی عقب نموندیم

ما هر کس دور برمون بخوان کمکشون میکنیم برادرام من و خواهرم و شوهرشم با جون دل کشوندن تو بورس الان خد ...

شما خوبید دیگه ،فامیلای ما ک میخان فقط خودشون پیشرفت کنند بقیه از گشنگی بمیرن ،این فامیل ک میگم برادر خواهر نیستا ،ماها هیچکدوم نمی‌دونیم بلد نیستیم 

شما خوبید دیگه ،فامیلای ما ک میخان فقط خودشون پیشرفت کنند بقیه از گشنگی بمیرن ،این فامیل ک میگم براد ...

پس خودتون زرنگ باشین الان کلی اموزش هست با پول کم شروع کنی یاد میگیری منم کسی بنده خدا یاد نداد برادرم خودش رفت یاد گرفت ولی چون خبیث نیست به ما هم یاد داد

پس خودتون زرنگ باشین الان کلی اموزش هست با پول کم شروع کنی یاد میگیری منم کسی بنده خدا یاد نداد براد ...

آره باید آدم رو پای خودش وایسته ،منو شوهری نمیزارع برم سرکار ،حقوقشم واقعا کفاف زندگی و نمیده ،گفتم حداقل بورس برم از هیچی بهتره