خانوما چرا ما از دنیا عقبیم!! شوهرم انگار هیچ تلاشی واسه پیشرفت نمیکنه همیشه میگه حالا میخریم حالا میخریم!!!! هرروز داربم پسرفت میکنیم جدیدا تا با یکی از بورس صحبت میکنم میگه اره من سهام دارم حالا ما هیچی به هیچی یه مقدار پول داشتیم ک الان هیچی نمیشه !!! بقیه هم همینطورن یا ما استثناییم ؟؟ ن جایی سرمایه گزاری کردیم ن سهامی داریم ن زمینی هیچی ...خیلی غصه میخورم ک اگه اینجوری پیش بره به هیچ کدوم از ارزوهام نمیرسم ارزو ک چه عرض کنم زندگی ایده ال ...البته الان یه عده میگن یه خاطر دولت و گرونیه ک واقعا هم هست ولی تو همین گرونیا چقدر مردم تو فکر بودن خرید و فروش میکنن یا سهام میخرن یا حداثل یکاری میکنن!!!! چیکار کنم؟
خب منم سر در نمیارم ،چطوری یاد بگیرم ؟؟؟مثلا کی بخرم کی بفروشم ،چه سهامی خوبه ،میشع بگید ؟؟؟؟
ببین کلی بری اپارات آموزش داره اگه نزدیکات کسی هست سر در میاره از اونا کمک بگیر سهم رو همیشه تو منفی بخر برای حداقل دو ماه سه ماه دست نزن سهم خوب هیچوقت ضرر نمیده الان موقعیت پترو شیمیا خیلی خوبه بخری خودت بری باز کنی میفهمی مثل شبندر شپنا حالا زیاد من این دوتا یادم بود فولاد ذوب
شما خوبید دیگه ،فامیلای ما ک میخان فقط خودشون پیشرفت کنند بقیه از گشنگی بمیرن ،این فامیل ک میگم براد ...
پس خودتون زرنگ باشین الان کلی اموزش هست با پول کم شروع کنی یاد میگیری منم کسی بنده خدا یاد نداد برادرم خودش رفت یاد گرفت ولی چون خبیث نیست به ما هم یاد داد