دختر_سرگردان مدیر عضویت: 1397/09/27 تعداد پست: 1830 عنوان چیکارکنم شوهرم بهم شک کنه | مشاهده متن کامل بحث + 2011 بازدید | 67 پست از من خیلی مطمئنه و میدونه هیچ کاری نمیکنم.هرجاهم که باشم یا برم.میخوام یه کار کنم بیشتر بهم توجه کنه.اصلا هیچوقت بهم زنگ نمیرنه.هیج جا.کلا حس حسادت نداره می دانم که روزهای خوبی در راه است 1399/04/08 | 16:02 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هستی_تنها1 عضویت: 1388/08/11 تعداد پست: 96303 بحث اعتماد نیس.چون بهم توجه نداره میخوام اینکارو کنم اینکه مدام زنگ بزنه چک کنه توجه هست؟بعدش هم خودت متوجه میشی ذره ای شک زندگیت رو نابود میکنی و اعتماد از دست رفته بر نمیگرده
دختر_سرگردان مدیر استارتر عضویت: 1397/09/27 تعداد پست: 1830 😂😂😂😂ن بابا نکن اینکارو من گاهی وقتا بش میگم میخا خیانت کنم و اینا داد میزنه تو اینکارو بکن تا دس ... گفتم بیتوجهی کنی میرم با یکی دوست میشم.میگع برو می دانم که روزهای خوبی در راه است
setin98 عضویت: 1398/11/26 تعداد پست: 3856 یا مثلا تو لباس پوشیدن ازش نظر بگیرالکی لباس جلف انتخاب کن بگو این خوبه بپوشم مطمئن باش حساس میشه
ستایش۱۳۶۸ عضویت: 1398/09/21 تعداد پست: 3721 خب خودت بهش زنگ بزن بگو کجایی و چکار میکنی .اگه برات مهمه شاید اینجوری اونم یاد بگیره اگه هم میتونی دوستانه بهش بگو تا بهت توجه کنه
هستی_تنها1 عضویت: 1388/08/11 تعداد پست: 96303 واقعا سر کار زنگ بزنه برای چیخوب کار دارن منم کاری دارم زنگ بزنم در کوتاه ترین حد ممکن حرف میزنهخیلی وقتا هم رد میده چون نمیتونه
دختر_سرگردان مدیر استارتر عضویت: 1397/09/27 تعداد پست: 1830 من واقعا بیرون میرم مگه کاری باشه وگرنه ۴ساعت هم بشه زنگنمی زنه منم زنگ نمی زنم خوب یعنی چی ۴ ساعت ک هیچ.من میرم سره کار .۹ شب میام.از صبحش ازهم خبر نداشتیم می دانم که روزهای خوبی در راه است
دختر_سرگردان مدیر استارتر عضویت: 1397/09/27 تعداد پست: 1830 واقعا سر کار زنگ بزنه برای چی خوب کار دارن منم کاری دارم زنگ بزنم در کوتاه ترین حد ممکن حرف میزنه ... کارم نداشته باشه نمیزنه😔 می دانم که روزهای خوبی در راه است
خوشگله_دهه_۷۰ عضویت: 1397/07/20 تعداد پست: 3377 گفتم بیتوجهی کنی میرم با یکی دوست میشم.میگع برو خیلی خودتو تو دست وپا انداختی واسه همین اهمیت نمیده کلا باهاش سرد شو نه زنگ بزن نه چیزی .فک کن مجردی و تنهایی زندگی میکنی این روش و یه مدت امتحان کن ببین چی میشه دخترم توهمه زندگیمی عاشقتم.خوش اومدی به زندگیمون😍
بالکبابی عضویت: 1399/03/07 تعداد پست: 6040 همیشه من میزنم.دیگه بدم اومده از خودم. سره کارم باشه خوب حرف نمیزنه.فقط من کوچیک میشم جلو همکاراش.م ... آره واقعا سخته خب حتما نمیتونه تو محل کارش راحت صحبت کنه به دل نگیر دوستان عزیز هرکسی رو لایک میکنم برای حاجتش یک صلوات خاصه حضرت زهرا(س) میفرستم🌻میشه واسه رسیدنم به آرامش صلوات بفرستی دوست گلم🙏اللهم عجل لولیک الفرج🌼
setin98 عضویت: 1398/11/26 تعداد پست: 3856 گفتم بیتوجهی کنی میرم با یکی دوست میشم.میگع برو این دیگ خیلی عجیبه😐البته ب فال نیک بگیر تو از اعتماد زیادیه
دختر_سرگردان مدیر استارتر عضویت: 1397/09/27 تعداد پست: 1830 خب خودت بهش زنگ بزن بگو کجایی و چکار میکنی .اگه برات مهمه شاید اینجوری اونم یاد بگیره اگه هم ... یه ساله میزنم.دیگه خسته شدم.از اول عروسی فقط من زنگ میزدم می دانم که روزهای خوبی در راه است
دختر_سرگردان مدیر استارتر عضویت: 1397/09/27 تعداد پست: 1830 این دیگ خیلی عجیبه😐البته ب فال نیک بگیر تو از اعتماد زیادیه میگم که عجیبه. می دانم که روزهای خوبی در راه است
هستی_تنها1 عضویت: 1388/08/11 تعداد پست: 96303 ۴ ساعت ک هیچ.من میرم سره کار .۹ شب میام.از صبحش ازهم خبر نداشتیم یعنی هرروز از صبح تا ۹شب سرکارینچی بگم والا من لزومی نمیبینم
بالکبابی عضویت: 1399/03/07 تعداد پست: 6040 گفتم بیتوجهی کنی میرم با یکی دوست میشم.میگع برو خودت بهش اعتماد داری؟؟؟ دوستان عزیز هرکسی رو لایک میکنم برای حاجتش یک صلوات خاصه حضرت زهرا(س) میفرستم🌻میشه واسه رسیدنم به آرامش صلوات بفرستی دوست گلم🙏اللهم عجل لولیک الفرج🌼
دختر_سرگردان مدیر استارتر عضویت: 1397/09/27 تعداد پست: 1830 خیلی خودتو تو دست وپا انداختی واسه همین اهمیت نمیده کلا باهاش سرد شو نه زنگ بزن نه چیزی .فک کن ... میخام تمرین کنم. اما میدونم واسش فرقی نمیکنه می دانم که روزهای خوبی در راه است