2777
2789
عنوان

چیکارکنم شوهرم بهم شک کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 2011 بازدید | 67 پست
وا.مگه میشه  فقط برا همین باشه

نه کلا زندگیم سرد شده بود

جفتمون خیلی اذیت شدیم

هرروز سرچیزای بیخود دعوا میکردیم

مثلا یک‌روز مهمونی خونه خاله اش رفت‌من نرفتم‌پسرم‌مریض بود

دیر اومد خونه

گفت تو چرا به من یک‌پیام‌ندادی حالم بپرسی

یک خبر بگیری من زنده ام یا مرده

خدایاشکرت بابت وجود پسرام💚
اخع من هرجا بگم میرم زنگ نمیزنه ببینه واقعا اونجام یا نه.حتی اگه از صب تا شب برم

نه همسرمن زنگ میزنه میگه رسیدی میگم آره دوباره غروب یه زنگ میزنه احوالپرسی میکنه اما از رو شک نیست

دوستان عزیز هرکسی رو لایک میکنم برای حاجتش یک صلوات خاصه حضرت زهرا(س) میفرستم🌻میشه واسه رسیدنم به آرامش صلوات بفرستی دوست گلم🙏اللهم عجل لولیک الفرج🌼

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همینجورم اسی درکت میکنم  گاهی ب این فک میکنم ک ی کاری کنم بهم توجه کنه☹️

بنظرت چیکار کنیم.تو این فکرم برم سیمکارت  بخرم بهش  پیام  بدم بگم مواظب رفتامدای زنت باش

می دانم که روزهای خوبی در راه است
بنظرت چیکار کنیم.تو این فکرم برم سیمکارت  بخرم بهش  پیام  بدم بگم مواظب رفتامدای زنت ...

وااای نه ایندفعه زندونیت میکنه دختر

دوستان عزیز هرکسی رو لایک میکنم برای حاجتش یک صلوات خاصه حضرت زهرا(س) میفرستم🌻میشه واسه رسیدنم به آرامش صلوات بفرستی دوست گلم🙏اللهم عجل لولیک الفرج🌼
نه کلا زندگیم سرد شده بود جفتمون خیلی اذیت شدیم هرروز سرچیزای بیخود دعوا میکردیم مثلا یک‌روز مهمو ...

خب این پیام ندادن و زنگ نزدن خیلی  درد داره.منم سر این اذیت میشم

بی توجهی خوبه؟ اگه خوبه که خدا نصیبت کنه

واقعا شک داشتن با بی توجهی فرق داره

من اگه شوهرم ذره ای بخواد در مورد بیرون رفتن یا هرچی حساسیت نشون بده تحمل نمیکنم

زن و شوهر باید به هم اعتماد داشته باشن اعتماد مطلق

خب این پیام ندادن و زنگ نزدن خیلی  درد داره.منم سر این اذیت میشم

خب شما بهش زنگ بزن چی میشه مگه

واقعا شک داشتن با بی توجهی فرق داره من اگه شوهرم ذره ای بخواد در مورد بیرون رفتن یا هرچی حساسیت نشو ...

بحث اعتماد نیس.چون بهم توجه نداره میخوام اینکارو کنم

بنظرت چیکار کنیم.تو این فکرم برم سیمکارت  بخرم بهش  پیام  بدم بگم مواظب رفتامدای زنت ...

😂😂😂😂ن بابا نکن اینکارو من گاهی وقتا بش میگم میخا خیانت کنم و اینا داد میزنه تو اینکارو بکن تا دست و پات بشکنم

بنظرم توام فقط با حرف بترسونش

مثلا ی بار گفتم رفتم بیرون ی پسر شماره انداخته تو کیفم متوجه نشدم

من ب شوخی میگم همه چیو میبینم اونم ی کم غیرتی میشه

خب شما بهش زنگ بزن چی میشه مگه

همیشه من میزنم.دیگه بدم اومده از خودم.

سره کارم باشه خوب حرف نمیزنه.فقط من کوچیک میشم جلو همکاراش.مخصوصا یه دختر مجرد اونجا کار میکنه ک ازش متتفرم

دیونه نباش اصلا این اشتباه و نکن زندگیت از هم میپاشه .تنها راهش اینه خودتو تو زندگی خیلی مشغول کنی مثل خودش باهاش رفتار کنی 

دخترم توهمه زندگیمی عاشقتم.خوش اومدی به زندگیمون😍