2777
2789
عنوان

مستاجرا صاحب خونه ها بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1219 بازدید | 51 پست
اونوقت صاحبخونه طمع کار ما تو اوج کرونا با ی بچه کوچیک و خودمم حامله گف بلند شین چون خیلی میخاس بزار ...

چ حرفا اه اه  ماهواره تاثیر بزاره اونوقت گناهه😒ماهم ماهواره داریم برکتمونم نرفته 

😘برای سلامتی تو راهیم یه صلوات بفرستید مرسی😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما اگه میتونی همون جا بمون چون تا دوماه بعد قرار داد فک کنم گفتن میتونن بمونن

صاحبخونمون مرد خوبه آخه چرا باید اذیتش کنیم دوماه دیگه شاید مستاجر گیرش نیاد پول مارو پس بده

خدایا شکرت. من ی زن قوی ام. 
🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

تازه جالبه بدونی اپارتمانم بود خومش و اصلا خودش تو اون مجتمع نبود ی جا دیگ زندگی  میکرد

حیوان مورد علاقم: اکسم

صاحب خونه تقصیرش چیه عوض حمایت مالی از مستاجرا مستجرارو میندازن به جون صابخونه ها و برعکس

دقیقا. بخدا صاحبخونمون مرد خوبیه آخه وجدان ما نمیزاره اذیتش کنیم باید سر موعد پاشیم بریم

خو وقتی همه مجبورن دوماه دیگه بکشن که بازم مستاجر گیرش میاد . ولی در کل کاش این قانونو نمیزاشتن

آخه دوماه دیگه کرونا همچنان هست چیزی تغییر نمیکنه

خو وقتی همه مجبورن دوماه دیگه بکشن که بازم مستاجر گیرش میاد . ولی در کل کاش این قانونو نمیزاشتن

نه بابا خدا رو شکر گذاشتن این قانون رو 

منم خونه خودم آماده بود

ولی از ترس کرونا همینجا مستاجر موندم 

شیش ماه دیگه هم فوقش طول بکشه 

استارتر جان اینقدر وضع بد شده که مردم حق دارن نگران باشن

بخصوص اگر کسی رو از دست داده باشن قشنگ رعایت میکنن

و میگی صاحب خونه شما هم منصف هست

ساختمون با قیمت مناسب خالی نمی مونه

نگران نباش 

بعد هم به قول این دوستمون جابجایی ها همه با هم چند ماهی شیفت میشه 

یکم رعایت سلامت جسم و روان هم رو بکنیم چند ماه دیگه واکسن میزنیم همه چیز به حالت عادی بر میگرده به امید خدا 

از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمی‌مونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و‌ توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!
از این معتقد های خشک که فقط باعث آزار بقیه میشن متنفرم ، البته خودم مذهبی هستم و ماهواره داریم ولی ه ...

والا ماهم فقط فیلم‌سینمایی و اهنگ ولی ازار نمیرسوند ب کسی سپاهیم بود اقاهه بقلیمونم ی اخوند بود اون گفته بود زنش بدحجابه و این حرفا اینم همه رو بهونه کرد ماهم گفتی ب درک

حیوان مورد علاقم: اکسم