2777
2789
مریم جان میگم جواب آزمایش غربالگری رو باید ببرم پیش سونو گرافی دوباره تو هم این کار کردی ؟؟عجیبه برا ...

نه😬 اول سونو میدی 

بعد با جواب سونو میری آزمایشگاه 

" عشق جان " ؟ خوش به حال من 😍 که تو جان منی❤💋

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

@بانومینو     @مهتاب00     @بانوی_هئوروتات ‍

سلام سلام چطورین؟؟ دلم براتون تنگ شده بود

غزاله ممنونم ک صدام کردی خیلی وقت بود گمتون کرده بودم😢

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
اوندیم بیمارستان عیشکی نیس توبیمارستان  هی اینوراونورمیپرم🤪🤪

پرند جون من نخوندم چی شده ولی انشاالله ک خیره

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲

مریم گلی نی نی جنسیتش چیه؟؟؟ 

گراته نیز پاسخگوووو باشد؟؟؟ 

ببین جاریم خیلی شکاک و بد دله بعد من کلا تو جمع شاد و خندون و پرانرژی هستم ولی حد و حدودم با مردا خی ...

اوه اوه عاطفه جونـ عجب زرنگیه این جاریت هاااا

منم تقریبا مثل توهستم،

توی جمعای بزرگ فامیل زیاد راحت نیستم اما با دوستامون منم بگو بخند میکنم.

وقتیم تازه وارد رابطه با کسی میشیم اولش خیلی بااحترام و محتاط شروع میکنم تارفتارشونو بسنجم اگه خوشم بیاد کم کم صمیمی میشم یا مثلا اگه ببینم شوهرم زود صمیمی شد منمـ همراهیش میکنم،

طرفای خودمون اصلا نامحرمها دست نمیدن بهمدیگه،امااینجا تاحد زیادی عادیه

اما بازم شوهرم با اینکه اصلا حساس نیس متوجه شدم که زیاد خوشش نمیاد باهرکسی یا توی هرجمعی دست بدم با اقایون که غریبه هستن.

منم بدون اینکه اصلا درموردش باهاش حرف بزنم خیلی زیرکانه اول خودمو عقب مینداختم منتطر میشدم ببینم شوهرم چیکار میکنه اگه اون دست میداد باخانوماشون منم متقابلا میرفتم جلو و با اقایون دست میدادم و دیگه هیچ حرفی نمیموند 

حتی اگه خوشش هم نمیومدنمیتونس به من چیزی بگه،چندبار گف منم دوس ندارم باهاشون دست بدم و صمیمی بشم اما زشته نمیشه دستشونو رد کرد منم میگفتم اره دقیقا منم دیدم تو دست دادی دیگه نمیشد من دست ندم.

ولی معمولا نسبت به کسایی که شناخت نداره باهاشون یاکسایی که خوب میشناسدشون که هیز و نفهم هستن حساسه و خوشش نمیاد وگرنه براش مهم نیس