2777
2789
اقایچی بگم. من شوهر‌م‌توخاستگاری بهش گفتم رفیق بازی دوسندارم‌نکن‌گف باشه یلنی هیچ رفتوامدی نکنیم.حا ...

جاری من یه روشی داره هرکی میخاد از چشم شوهرش بندازه باهاش رفت و آمد می‌کنه و آروم آروم تخریبش می‌کنه طرف رو پیش شوهرش با سیاست فراوون و خودش مشتاق رفت و آمد نشون میده شوهره میگه نمیخایم 🤔⁦☹️⁩

مهسا جون به نڟرم یکم کوتاه بیای بد نیس چون شوهرت زودی جبهه میگیره حرفاشم جدی نگیر الکی میگه توکه ...

تو عشقی بخدااا 😍😍😍😂😂 من تو ذهنم یه مدل همیچین چیزایی بوود بلد نبودم خوب بیان کنم .

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فدات بشم همون روش جاری جان شماس😁😁😁

ببین جاریم خیلی شکاک و بد دله بعد من کلا تو جمع شاد و خندون و پرانرژی هستم ولی حد و حدودم با مردا خیلی حفظ میکنم شوخی دارم ولی خداییی کرم نمیریزم 😜چون شوهرممم دنیامه و هیچ مردی به چشمم نمیاد اصلاااا . بعد این حساسه به همه شوهرش ازترس سلام هم زوری می‌کنه با من و اون جاریم . اونوقت خودش هر و کر و  ادا با شوهرای ما میحرفه 😂😂😂😂 من اصلا حساس نیستم بهش .یه مدت گیر داده بود رفت و آمد کنیم باهم من دستش خوندم به شوهرم گفتم بذار برادریتون سر جاش باشه این نقشه داره 😉😉😂😂😂😂 

دوستان گل 

من عضو جدیدتون هستم اما چون خاموش میخوندم در جزییات ارتباطات دوستان بودم. مثل کدورت و دلخوری که بین زهره جون و مریم جون اتفاق افتاده بود. 

با اجازه ی پیش کسوتان(که همتون هستید) پیشنهاد میدم که یک شخص بی طرف تاپیک بزنه تا همه حضور داشته باشن . اصلا میخواین من تاپیک بزنم .مریم جون امیدوارم که ازم دلخور نشی ، خودت میدونی که چقدر دوستت دارم و از همون اول که اومدم چند بار از دوستان خواهش کردم صدات کنن که بیای آشنا بشیم باهم ، که لطف کردی اومدی 😍 دوست دارم تو جمعمون باشی، همونطور که دوس دارم زهره هم در جمع ما باشه . شما هر دو دوست داشتنی هستین .

دوستان شما هم نظرتون رو بگید که موافقید یا نه؟

دوستان گل  من عضو جدیدتون هستم اما چون خاموش میخوندم در جزییات ارتباطات دوستان بودم. مثل کدورت ...

هرچی نظر جمع باشه منم موافقم 😘 کاش دوستای گلم کدورت کنار بذارن واقعا بعد یکسال دوستی  ‌‌‌‌‌‌‌‌واقعا میشه از کدورتا گذشت حتما . لطفاً آشتی باشید خوشگل خانماباهم مریم گلی و زهره خانم  🌹🌹🌹🌹

دوستان گل  من عضو جدیدتون هستم اما چون خاموش میخوندم در جزییات ارتباطات دوستان بودم. مثل کدورت ...

من مشکلی ندارم میبینی خیلی کم هم میام سایت ؛ چون توی واتس چند تا گروه دارم بیشتر اونجام ؛ پس بزن و راحت باش عزیزم 😘😘 

" عشق جان " ؟ خوش به حال من 😍 که تو جان منی❤💋

اره مریناز جون 

من امیدوار بودم که تمام کدورتا برطرف بشه

اما توی این سرایط بهتره که خودت زحمت تاپیک جدید رو بکشی 

ایشالا هممون اونجا دور هم جمع میشیم عزیزم

من مشکلی ندارم میبینی خیلی کم هم میام سایت ؛ چون توی واتس چند تا گروه دارم بیشتر اونجام ؛ پس ب ...

مریم جان میگم جواب آزمایش غربالگری رو باید ببرم پیش سونو گرافی دوباره تو هم این کار کردی ؟؟عجیبه برام گفت آزمایشت بیار با اصل سونو تا جواب بهت بدم ببری دکتر 🤔

هرچی نظر جمع باشه منم موافقم 😘 کاش دوستای گلم کدورت کنار بذارن واقعا بعد یکسال دوستی  ‌‌‌‌‌‌‌‌ ...

اره واقعا منم امیدوار بودم این بار کدورت برطرف بشه ولی ایشالا بزودی برطرف بشه ❤

اره مریناز جون  من امیدوار بودم که تمام کدورتا برطرف بشه اما توی این سرایط بهتره که خودت زحمت ...

ایشالا همگی منو به عنوان فرد بیطرف قبول داشته باشن و بیان گل بکیم و گل بشنویم و از تجربیات هم استفاده کنیم😍😍😍

حالا چجوری تاپیک بزنم🥴🥴🥴🥴🤪🤪🤪😁😁😁 تا بحال تاپیک نزدم برم ببینم چطوریه🤣🤣🤣