2777
2789
إن شاءالله ممنون از دعای قشنگت😘😘 البته من دو هفته هس از خونه ی مامانم برگشتم یه هفته اونجا بودم ...

اره دوری سخته ... منکه مامانم کرجه میگم راهمون دوره چه برسه به شما که چند ساعتی فاصله هست 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خوش بگذره عزیزم ...خوب گفتی ...من دست شویی بردن دخترم خیللللی سختم میاد وقتی میرم خونه مامانم همین ک ...

اره منم خونه مامانم خیلی راحتم ... مسئولیت بچه ها با مامان و خواهرمه اونا هم اصلا سمت من نمیان ... 

اوه اوه عاطفه جونـ عجب زرنگیه این جاریت هاااا منم تقریبا مثل توهستم، توی جمعای بزرگ فامیل زیاد راح ...

آررره خیلی بخداا حین حرف زدن با شوهرم یک چشم غره و چشمک و ادایی داره 😂😂🤦 وقتی نیست شوهرش ریلکس بگو بخند می‌کنه طفلی 🤪 شوهرم خیلی شوخه اونروز بگو بخند میکرد با جاریم بحثشون بود من آنقدر خندیدم بهشون سرخ شدم برادر شوهرم با تعجب آروم به مامانش میگه نگاه اینا بگو بخندن این عین خیالش نیست می‌خنده . خوبه خوب روش و منشی داری عزیزم 😘😍😍

سلام عزیزم خوبی 😍 احتمال داد پسر ولی صددرصد نیست 

سلام خانوووم خوبم الحمدلله 

به به مبارکه  مامان خانوم انشاءالله ک سالم و صالح و پرخیر وبرکت باشه 😍 

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲