2777
2789

💕امروز روز سی ام از چهله عصبانیتمه 

خیلی حس خوبی دارم 

تو این مدت که من عصبی نشدم خیلی چیزا تغییر کرده 

الحمدالله

برای همتون از این حس های خوب آرزو میکنم💕

کسی چه می داند شاید جای دیگری مرده ایم و این دنیا جهنم ماست
💕امروز روز سی ام از چهله عصبانیتمه  خیلی حس خوبی دارم  تو این مدت که من عصبی نشدم خیلی ...

خدارو شکررر عسل عزیزم خیلی خوشحالم برات😘😘😍😍

عشق اول اونی نیس که اول از همه اومده....اونیکه از وقتی که اومده دیگه هیچی نمیتونه جاشو تو قلبت بگیره😍😍😇😇

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب عزیزم تو هم همراهیش کن  چه ایرادی داره؟! خانم همکارای ما همه محجبن  اما من نیستم&nbs ...

شوهرمن اهل تفربح ومسافرت نیس ولی بقیه ک میگن حدیدن انگاردوسداره بره ولی من بگم‌نمیاد.مهمونیارومیریم همش جندوقته خیلی میریم.نمیدونم‌چمه ولی اصلا دوسندارم بادوستاش رفتوامد کنیم.اصلا حالا فوقش سالی یبارمیخوان بیان بدرک 

اورجینال و اصل باش تادنیاازتوکپی کند.😏

مریناز جون من آبلیمو رو خوردم ورزش هم بعد از ظهر میکنم خبرشو میدم😘😘😘

@مریناااز

عشق اول اونی نیس که اول از همه اومده....اونیکه از وقتی که اومده دیگه هیچی نمیتونه جاشو تو قلبت بگیره😍😍😇😇
شوهرمن اهل تفربح ومسافرت نیس ولی بقیه ک میگن حدیدن انگاردوسداره بره ولی من بگم‌نمیاد.مهمونیارومیریم ...

این همه آدم ریختن برات راه حل میدن باز حرف خودتو میزنی😒😒😐😐😂😂😂

اقایچی بگم. من شوهر‌م‌توخاستگاری بهش گفتم رفیق بازی دوسندارم‌نکن‌گف باشه یلنی هیچ رفتوامدی نکنیم.حا ...

پرند جون اون اول قرار بود شوهرت به تنهایی با دوستاش بره جنگل یا اینکه اونها با زنهاشون قرار بود بیان و تو هم همراهی کنی ؟

انشالله به زودی زود تو هم میری عزیزم ... 😘😘😘

إن شاءالله ممنون از دعای قشنگت😘😘

البته من دو هفته هس از خونه ی مامانم برگشتم یه هفته اونجا بودم

ولی خب چون دوریم مثل شما نیستم ک هر وقت اراده کنم برم پیششون😌😌

پرند جون اون اول قرار بود شوهرت به تنهایی با دوستاش بره جنگل یا اینکه اونها با زنهاشون قرار بود بیان ...

قراربود بادوستاشوزناشون بریم.تنها نه.گفتم‌نه شوهرمم گف باشه.ولی اوناچون‌گفتم چون‌زنت نیومد مامیایم.بیشترب شوخی گفته بودن.ولی شوهرم جدی جدی بمن گف ک دویتام‌میخوان بیان یشب.من‌خیلی تندرفتم گفتم‌بگونیان‌زنم دوسنداره.واقعا بدبود چون اگه خودمم بودم‌نمیتونستم ب دوستام بگم‌نیاین شوهرم‌نمیزاه.شوهرم گف اونامهمونن نمیتونم بگم‌نیاین ک.بازخوبه حداقل اصرارنمیکنه ک بربم باهاشون بیرون.خونمونومجبوره اخا مهمونن.من‌الان کناراومدم ک‌اگه یشب میخوان بیان بگم باشع هرجی توبگی مهمونن قدمشون سرچشم.ولی یکم کمترخوشو بش میکنم ک‌اونامعدب شن خخ ولی من لامصب میبینمشون دلم‌رحم‌میاد نمیتونم.

اورجینال و اصل باش تادنیاازتوکپی کند.😏
بهش گفته بودم😂گفتم‌اونااگه بیان‌منم‌مث اونامیشم باشوهراشون‌شوخی میکنم حجابم نمیکنم.گف علط کردی ب تو ...

منم با نظر مریم مامان کارن موافقم خیلی خوب گفت و تا مقدار زیادی جواب میده. 

شما بد موقع گفتی با لجبازی گفتی، اینجور صحبتها بدتر همه چیزو خراب میکنه‌ . اما اگه دقت کنی مریم جون گفت چند بار بیان بعد بگی اونها همش به من میگن چیه خودتو این همه خودتو میپوشونی...... اگه اینطوری به شوهرت بگی مطمینا تو فکر فرو میره و یه تغییراتی ایجاد میشه. بعدشم مادرشوهرت میگه دوستش حوب نیست بگو شما بهش بگید یا کاری کنید که حرفشونو گوش میده