2777
2789
واااای بچه ها  همین الان از بالا صدای خیلی وحشتناک داد و بیداد مادرشوهرم اومد، من که اصلا نفهم ...

کار خوبی کردی مریم جون، اگه هم شما رو درگیر ماجرا کردن اعصابتو خورد نکن عزیزم خونت بمون دور از بحث و جدل، بسپر به شوهرت خودش میدونه چکار کنه. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای خدا چقدر این جور مواقع آدم هول و هراس می افته به جونش🥴🥴🥴 خیلی کار خوبی کردی در رو قفل کردی ...

اره بخدا

هنوز قلبم تند تند میزنه

بعد دیگه هیچ صدایی نیومد فقط چندبار محکم صدای دامب و دومب اومد انگار یه چیز سنگینو بکوبی زمین اما صدای شکستن نبود ،قلبم ریخت،نمیدونم چرا شوهرم بیدار نشد اصلا.

من راستش علایم مریضی رو ندارم اما واقعا نمیدونم چرا خیییلی بی انرڗیم ویتامین و اهن و مکمل و قرص تیر ...

سلام مریم جون بهتر شدی عزیزم؟خیلی تو فکرت بودم ولی سرم شلوغ بود نمیرسیدم بیام تاپیک  

اره بخدا هنوز قلبم تند تند میزنه بعد دیگه هیچ صدایی نیومد فقط چندبار محکم صدای دامب و دومب اومد ان ...

همسایه ما یه مدت مرتب هر روز و شب دعوا کتک کاری و جیغ و داد دارن بعد یه مدت آرومن دوباره شروع میکنن فقط یه پسر نوجوان دارن ⁦☹️⁩ من بعد نه سال هنوزم عادت نکردم و شوک میشم 

کار خوبی کردی مریم جون، اگه هم شما رو درگیر ماجرا کردن اعصابتو خورد نکن عزیزم خونت بمون دور از بحث و ...

میدونی اگه اشتباه نکنم شنیدم که باصدااای بلند و حرص گفت کی گفته این بچه منه؟بعدم هرچی گفت من نفهمیدم،چون هم دور بود هم بلخره زبون خودم نیس اینجور مواقع یکم سخت میفهمم

حالا میگم یا شوهر منو گفته یا خاهرسوهرمو ،نمیدونم دیگه.

شایدم یچی دیگه گفته من اشتباه فهمیدم

اره من که هیچ کاری ندارم،حتی اگه خودشون چیزی نگن ما سوال هم نمیکنیم که چی بوده.

همسایه ما یه مدت مرتب هر روز و شب دعوا کتک کاری و جیغ و داد دارن بعد یه مدت آرومن دوباره شروع میکنن ...

اره منم همینطورم ،کلا هرجا دعوا ببینم حالم بد میشه

ما توی خونمون هیچوقت دعوای اینطوری نبوده که صدامون بلند بشه.منوقتی ازدواج کردم اولین بارا که میدیدم اینا سر هیچ و پوچ دادو بیداد میکنن واقعا شوکه میشدم.

شوهرمم خیلی بدش میاد صدامونو بلند کنیم همیشه بهم میگه دوس ندارم هیچوقت توی خونمون صدای داد و دعوا باشه،حتی گاهی یه ذره کوچولو هم بخام واسه کارن صدامو بلند کنم فورا بهم باداوری میکنه

میدونی اگه اشتباه نکنم شنیدم که باصدااای بلند و حرص گفت کی گفته این بچه منه؟بعدم هرچی گفت من نفهمیدم ...

شما هر دو ماهید‌ عاشق هردوتونم‌ که انقدر سنجیده عمل میکنید ❤❤❤. ناراحت نشی ها گفتم عاشق هردوتونم😬😬😬😜😜😜 خب من عاشق کسانی میشم که در زندگی سعی میکنن با یار و بچشون ناب زندگی کنن 😘😘❤❤