2777
2789
مبارکه عزیزم 😍 جشنتون هم خوش بگذره 😍😘 با نوه و نتیجه جشن بگیرید سالگرد ازدواج تون روو انشالله 😍

ممنونم عاطفه جون 😍😍😍😍

من ازهمین الان هم به عروس دار شدن وچه جوری رفتار کنم فکر میکنم فکر کنم 18 سالگی برا پسرام زن بگیرم😂😂😂😂😂😂😜😜😜😜😜😜😜😜

ممنونم عاطفه جون 😍😍😍😍 من ازهمین الان هم به عروس دار شدن وچه جوری رفتار کنم فکر میکنم فکر کنم 18 ...

ااای جوون 😍😍😍😍منم عروسی میرم همش پسرام تو لباس دامادی تصور میکنم 😂😂😂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام مرضیه جون بهتری گلم؟  اره😍😍😍 سه هفته هست تکون میخوره❤

قربونت برم ، خدا رو شکر خوبم عزیزم 

ای جااااان 😍😍😍😍این تکونا خیلی باحاله دل آدم قبلی ویلی میره

سلام عزیزم خوبی؟ چند روز نبودی نگرانت بودم همه چی خوبه اوکی هستی؟

سلام عزیزم . خوبم ممنون ،.شوهرم چند روزی تب داشت 😱😱 کاش کرونا نبوده باشه من و بچه ها نگیریم 😢 البته از دیشب خوب شد فقط تب بود . نت نمی‌گیرم که کمتر گوشی دستم باشه 😘😘😘دلم براتون تنگ شده بود 😍

واااای بچه ها 

همین الان از بالا صدای خیلی وحشتناک داد و بیداد مادرشوهرم اومد، من که اصلا نفهمیدم چی میگه ولی خدا به خیر کنه،دامن مارو نگیره خوبه.

فقطم صدای اون بود نمیدونم با کی داشت دعوا میکرد

حالا دوتا خواهرسوهرامم چند وقته مهمونن بالا،عجیبه که باوجود اونا که شوهر یکیشونم هست اینطوری شده

خدا به خیر کنه

چون معمولا سر هیچ و پوچ و الکی الکی پای ماروهم میکشن وسط ،حالا ما ازهمه جا بیخبر.😔😔😔😔

من فقط دویدم رفتم درمونو قفل کردم که یهو نیان پایین بچمو بترسونن

واااای بچه ها  همین الان از بالا صدای خیلی وحشتناک داد و بیداد مادرشوهرم اومد، من که اصلا نفهم ...

وای خدا چقدر این جور مواقع آدم هول و هراس می افته به جونش🥴🥴🥴

خیلی کار خوبی کردی در رو قفل کردی

امیدوارم به خیر بگذره 🌺🌺

" عشق جان " ؟ خوش به حال من 😍 که تو جان منی❤💋
سلام عزیزم . خوبم ممنون ،.شوهرم چند روزی تب داشت 😱😱 کاش کرونا نبوده باشه من و بچه ها نگیریم 😢 الب ...

عزیزم منم دلم برات تنگ شده بود ❤ امیدوارم که یه سرما خوردگی ساده باشه نگران نباش عزیزدلم 

واااای بچه ها  همین الان از بالا صدای خیلی وحشتناک داد و بیداد مادرشوهرم اومد، من که اصلا نفهم ...

امیدوارم که دامن شما رو نگیره عزیزم . وای منم خیلی میترسم و هول میشم صدای دعوا بیاد😰