2777
2789

دکتر گفت ۶ ماه  تقویت کن خوب نشد عینک مینویسم

چیکارکنیم بچه کسی اینجوری بوده؟

برات لحظه ای رو آرزو میکنم که این آیه میگه:  "قَد‌اٌوتِیتَ‌سُؤلک"  خواسته ات به تو داده شد🥺🤲

اسی اگر ناراحت میشی بگو تا پیامم رو پاک کنم ولی واقعا به دعای از ته دلت نیاز دارم مهربونم

میشه به نیت امام زمان عج و به نیت حاجاتی که دارم یه حمد و یه صلوات بخونین ؟

الهی خیر ببینین به حق امام جواد علیه السلام

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی اگر ناراحت میشی بگو تا پیامم رو پاک کنم ولی واقعا به دعای از ته دلت نیاز دارم مهربونممیشه به نیت ...

الهی مشکلت حل بشه 

ایت الکرسی خوندم برات

#اَلّلهُمَّـ‌عَجِّل‌لِوَلیِّڪَ‌الـ؋ـَرَج...💚️            ╰⊱♥⊱╮ღ꧁   حسبے اللـہ و نعم الوکیل (((((:╭⊱♥≺         

بیچاره منم شماره چشمم همین دو و سه ایناست خیلی سخته

شماره چشم خودم ۴ هست بچه بودم بهم گفتن تقویت کن عینکی نشی ولی شدم نمیدونم باید چه جوری تقویت کرد

برات لحظه ای رو آرزو میکنم که این آیه میگه:  "قَد‌اٌوتِیتَ‌سُؤلک"  خواسته ات به تو داده شد🥺🤲
حالا عینک مهم نیستامهم اینه سلامت هست

خواهر عینک مهمه من از بچگی عینکیم هر سال شماره چشمم بیشتر میشه دکتر گفت مال خواهرزادم هم انگار ژنتکی چشمش همش ضعیف میشه گناه داره

خواهر عینک مهمه من از بچگی عینکیم هر سال شماره چشمم بیشتر میشه دکتر گفت مال خواهرزادم هم انگار ژنتکی ...

منم عینکی ام

بچه بودم دخترعمو و پسرعموها همه عینکی بودن حسرت میخوردم که من عینکی نیستم 

خلاصه از نوجوونی هم من عینکی شدم

اره یه مدت بود برای منم بالا نمیرفت ولی الان داره میره بالا ولی واسم مهم نیست دوست دارم عینکو

منم عینکی امبچه بودم دخترعمو و پسرعموها همه عینکی بودن حسرت میخوردم که من عینکی نیستم خلاصه از نوجوو ...

اخه این خیلی کوچیکه من خودم لاق تا ابتدای عینکی نبودم

اخه این خیلی کوچیکه من خودم لاق تا ابتدای عینکی نبودم

تنبلی هست مشکلش؟

چون دخترعموهام همه تنبلی داشتن

خواهرزاده دوستمم از بچگی عینکی بود فکر کن یه سالگی منم ازش نپرسیدم چرا عینکی هست فقط تو عکسا دیدم که عینک زده

تنبلی هست مشکلش؟چون دخترعموهام همه تنبلی داشتنخواهرزاده دوستمم از بچگی عینکی بود فکر کن یه سالگی منم ...

نمیدونم فقط گفت ضعیف شده