2777
2789
قراربود بادوستاشوزناشون بریم.تنها نه.گفتم‌نه شوهرمم گف باشه.ولی اوناچون‌گفتم چون‌زنت نیومد مامیایم.ب ...

خب خوبه خودت قبول داری تند رفتی . عزیزم شوهرت که تنها نمیره ، تو هم میگه همراهش باشی این خودش خیلی خوبه،  اگه بخوای اینطور عکس العمل شدید داشته باشی خب باید منتظر این باشی که تنها بره . 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرمن اهل تفربح ومسافرت نیس ولی بقیه ک میگن حدیدن انگاردوسداره بره ولی من بگم‌نمیاد.مهمونیارومیریم ...

عزیزم حالا اتفاقی که افتاده 

اما صبر و سیاست باید پیش بگیری

برای من جواب داد 

حالا سالی یک یا دوبار بیان طوری نمیشه 

بعدم تو باید به شوهرت ایمان داشته باشی مهم نیست اونا با حجابن یا بی حجاب میدونم از شدت دوست داشتنه که انقدر حساسی

منم این دوران رو طی کردم 

باورت میشه دو هفته پیش شوهرم گفت همکارام دارن میرن سفر دو روزه 

گفتم تو چی گفتی گفت جواب ندادم بهشون که میرم یا نه 

من بهش کفتم اگر میری و بهت خوش میگذره برو 

منم خوشحال میشم 

گفت نه دوست ندارم بدون تو برم‌حالا اگر قبلا بود (سال اول ازدواجم)دعوا میکردم

یادته شوهرم ماموریت میخواست برخ اروپا چقدر حالم بد بود؟!!

الان اگر بازم بخواد بره ابدا غصه نمیخورم و تشویقشم میکنم بخدا

یکم بیشتر از زندگی مشترکتون بگذره و صبر داشته باشی حل میشه همه ی این چیزا

کسی چه می داند شاید جای دیگری مرده ایم و این دنیا جهنم ماست
بهش گفته بودم😂گفتم‌اونااگه بیان‌منم‌مث اونامیشم باشوهراشون‌شوخی میکنم حجابم نمیکنم.گف علط کردی ب تو ...

خب عزیزدلم اشتباه کردی این حرف رو زدی

اتفاقا با این حرفت بیشتر حساسش کردی

چون مردا روشون زیاده کم نمیارن که

باید باسیاست رفتار کنی

وقتی مستقیم میگی منم مثل اونا میشم همین جواب رو هم میشنوی دیگه

اما این کاری که من گفتم خیلی فرق داشت،چون از زبون اونا بود بدون اینکه تو بخای بگی من میخام مثل اونا باشم

،اگه از زبون اونا بگی هم نسبت به تو حساس نمیشه،هم به مرور ازاونا زده میشه.

مرسی عزیزم من باید برم ببینم داروخانه ها یا لوازم آرایش فروشیا دارن یا ن ممنون💖💖💖

آره عزیزم الان دیگه اکثر لوازم آرایشیا دارن ، منم این سری بخوام بگیرم از همین مغازه های کرج میخرم

منظورم باحجابه.وای بلوزشلوارباسن ک گوش شوهرمومیبرم😱😂😂انقدبدم‌میادد فقط بلده ب من‌گیربده میگه پس م ...

مهسا من حس میکنم تو همـ دیگه خیلی حساسی

خب چه اسکال داره خانماشون با شوهرت شوخی کنن

اگه سوخیه ناجور نباشه که مشکلی نیس،چه اشکال داره توی جمع دوستی خانما هم مشارکت داشته باشن و بگن و بخندن و خوش باشن

درمورد حجابشونم من فک میکنم زیادم بدحجاب نباشن ،اگه کرم نمیریزن توهم سخت نگیر،بخدا خیلیا با حجاب کامل برای مردای عریبه کرم میریزن که اون خطرش بیشتره،در ضمن تو باید بدونی همونطور که شوهرت هم بهت گفته جامعه پراز زنای بدحجابه،حالا تو این دوستارو هم از خونه زندگیت بیرون کنی بازم بی فایده اس،مهم اینه که زن و مرد به همدیگه تعهد داسته باشن که در اینصورت وسط زنای لخت هم باشه پاش نمیلغزه،مگه کمن مردا و زنای به طاهر مومن و محجب که یهو گندشون بالا میاد که چه کارها که نکردن،درسته خیلی ازخانومای بیحجاب هم درست نیستن اما منطورم اینه که اینچیزا ربطی به طاهر نداره

من اگه جای تو بودم اگه این خانما واقعا مشکل اخلاقی نداشتن،اتفاقا ازفرصت استفاده میکردم برای تعییر شوهرم که به مرور با رفت و امد با اونها از حساسیتهای بی موردش کم کنم.باور کن که تاثیر میزاره و اونوقت مثلا میگم دیگه شوهرت واسه یه کنار دریا رفتن یا تا توی حیاط رفتن حساس نمیشه که حتما چادر بپوشی .

بازم خودت ببین اولویتت چیه ،اما درکل به نطر من تو خودتم خیلی حساسی😁😁

من دارم میرم خونه مامانم ... یه هفته از پخت و پز راحتم از همه مهمتر از بچه داری راحتم ...

آی گفتیییی😉😉😉😉

خووش بگذره بهتون عزیزم

من به خودم گفتم اولین جوابی که بچه ها بدن رو اگه تکراری نباشه و موادشو داشتم میپزم😁

که مرصیه جون گفت باقالی پلو با مرع،چون دیروز مرع داشتیم،باقالی پلو باگوشت چرخ شده دارم میپزم