2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم الان همینمخانوادمم فقط بهم نیاز دارن باهام خوبنبه خودم تکیه کردم

اخه تو حداقلش کنارتن ... بعضی موقع ها یه طور داغون میشی که حتی یه سری آدمای فیک هم ظاهری که باشن کمتر می‌ترسی... یه لحظه فکرشو کن نه دوستی نه پدری نه مادری هیچکس هیچکس ... چقدر وحشتناک

تقریباً می شه گفت الان همین طورم 

واقعا افسردم

حالا که خیلی زخمی‌ام و غم‌زده تو بهم بگو عزیزم ، به کی پناه ببرم؟ مرا ببوس برا بغض آخرین نگاهم                   خدایا ممنونم برای همه چی                                        بند بند وجودم بی قرارته M💍

ادم از تنهایی داغون میشه

دقیقاً افتضاحه

حالا که خیلی زخمی‌ام و غم‌زده تو بهم بگو عزیزم ، به کی پناه ببرم؟ مرا ببوس برا بغض آخرین نگاهم                   خدایا ممنونم برای همه چی                                        بند بند وجودم بی قرارته M💍

تنهایی ادامه میدم واسه لذت بردن از زندگی خیلی کارا هست که تنهایی هم میشه فقط باید پول داشت

آدم بعضی موقع ها از تنهایی خودش حالش بد میشه داغون میشه حتی انگیزه ای براش نمیمونه ... فرض پولدار ترین باشی اما هیچکسو نداشته باشی باهات بیاد کافه