2777
2789

سلام من به لطف خدا نینی دارم ساشه آندروفرتی دارم الان فکر کنم یک میلیون باشه از ۶۰ تا ۲۰ تاش برام مونده تا همسرم استفاده کرد باردار شدم اگر کسی می خواد بیاد ازم بگیره یا براش بفرستم . البته همینطوری نه اینکه بخوام بفروشم. یه بسته هم پنتوکسی فیلین دارم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام عزیزم من توچندتا تاپیک دیدم که شماام مشکل باروری داشتید ،خداروشکر الان باردارشدی،من میخوام ای وی اف انجام بدم ولی باید اول ازمایش همسرم اوکی بشه تا انجام بدن ،میخواستم بدونم پودر پرو کسی پلاس و بگیرم یا آندروفرتی؟خیلی درمانده شدم دیگه سه ساله تلاشمون بی نتیجس

خدا تا یماه دیگه بهم یه دوقلوی سالم و صالح میده بگو الهی آمین....😍😍⁦❤️⁩🤲
سلام عزیزم من توچندتا تاپیک دیدم که شماام مشکل باروری داشتید ،خداروشکر الان باردارشدی،من میخوام ای و ...

عزیزم من در آخر با آندرو فرتی باردار شدم نمیدونم دیگه راستی الان بسته ۶۰ تاییش فکر کنم حدود یک میلیون قیمیتش باشه برای من از ۶۰ تا ۲۰ تاش مونده لازم ندارم تهران هستی برات بفرستم ؟ باید بریزم دور حیفه

بسلامتی عزیزم مبارک باشه 😍

شوهر من بجر مورفولوژی و ph بقیه موارد آبنرمال هستن. 

میشه از این چیزایی ک همسرتون استفاده کرده شوهرمنم استفاده کنه؟ فایده دارن بنظرتون؟

عزیزم من در آخر با آندرو فرتی باردار شدم نمیدونم دیگه راستی الان بسته ۶۰ تاییش فکر کنم حدود یک میلیو ...

تاریخ انقضا داره؟همسرت یه بستشو نخورد؟

خدا تا یماه دیگه بهم یه دوقلوی سالم و صالح میده بگو الهی آمین....😍😍⁦❤️⁩🤲
بسلامتی عزیزم مبارک باشه 😍 شوهر من بجر مورفولوژی و ph بقیه موارد آبنرمال هستن.  میشه از این ...

والا نمیدونم برای همسر من جواب داد . دکتر شوهر من فرشاد نامداری بود اون تجویز کرد

والا نمیدونم برای همسر من جواب داد . دکتر شوهر من فرشاد نامداری بود اون تجویز کرد

سلام عزیزم خوبین

منم دوتا سقط داشتم

شما توی بارداری وقبل بارداری چیکار کردین

انشالله نی نی تونو خدا حفظ کنه واستون و عاقبتبخیر بشه بلطف خداا

خداجووووونم بخاطر انچه دادي و هرانچه ندادي شكر
البته تمام آزمایشای سقط رو دادم

منم تمام ازمایشاتو دادم

شما سرم ای وی ای جی تو بارداری داشتین؟

یا پردنیزولون ؟؟؟میشه بگین داروهاتون چی بود

خداجووووونم بخاطر انچه دادي و هرانچه ندادي شكر