2777
2789
عنوان

خرید شخصی، لطفا فقط پولدار بیان

1797 بازدید | 162 پست

بچه ها من تو تاپیک قبلیم گفتم که نمی‌دونم چرا واسه خودم اصلا خرج نمیکنم  شاید افسرده ام ، همش فکر میکنم هیچی لازم ندارم، اصلا از پولم لذت نمیبرم 

اصلا نمی‌دونم اگه بخوام خرید شخصی کنم چی باید بخرم واسه خودم

شما میرید خرید چه چیزایی واسه دل خودتون میخرید؟؟؟ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

لوازم آرایشای مارک و اصل ادکلانای اصل و خوشبو

لباسای مختلفو فانتزی

لباس مجلسی های رنگووارنگ 

اگهیچکدوم اینارو دوس نداری طلا بخر خوشگلاشو

برو آرایشگاه ناخن ومژه بکار

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
خب جونم برات بگه مانتو مدل ب مدل کفش کیف عطر به شدت روسری شال ساعت زیاد لوازم ارایشی صدمدل رژ لب.... ...

تنهایی میری خرید یا کسی کمکت می‌کنه انتخاب کنی؟ پیش خودت فکر نمیکنی من همه چیز دارم لازم ندارم؟؟ نمی‌دونم چرا من همش به خودم میگم هیچی لازم ندارم تا رژ لبم تمام نشه نمیرم یکی دیگه بخرم، خیلی خیلی از خودم و طرز فکرم لجم گرفته

تنهایی میری خرید یا کسی کمکت می‌کنه انتخاب کنی؟ پیش خودت فکر نمیکنی من همه چیز دارم لازم ندارم؟؟ نمی ...

نه من همیشه میگم هیچی ندارم🤣شوهرم میگه یکم کمدتو خلوت کن باز بخر میگم نه چیزی ندارم ک‌ خالی کنم😉😉اخه ب نظرم خانما باید خیلی به خودشون برسن واسه حال روحی خودشون همیشم در حال خریدم حتی شده یه جفت جوراب😕عاشق خریدم میخرمم هیچی برام‌مهم‌نیست🙈

خدایا پسرمو♥️سالم برسون دستم🧸 😍
تنهایی میری خرید یا کسی کمکت می‌کنه انتخاب کنی؟ پیش خودت فکر نمیکنی من همه چیز دارم لازم ندارم؟؟ نمی ...

خوب لباسای قبلیتو ببخش به کسی اگه حوصله کمد خیلی پر رو نداری. واقعا خرید حال ادمو خوب میکنه‌. به خصوص لباس خریدن😅

لوازم آرایشای مارک و اصل ادکلانای اصل و خوشبو لباسای مختلفو فانتزی لباس مجلسی های رنگووارنگ  ...

زیاد اهل آرایش نیستم عطر هم نمی‌زنم میگم بچه ام اذیت نشه با بوی عطر

هیچ مجلس و مراسمی هم نداریم

حتی باشگاه هم نمیرم که لباس ورزشی لازمم بشه

بچه کوچیک دارم ناخن هم نمیتونم بکارم 

واقعا شدم یه موجود مزخرف که هیچی لازم ندارم 

خوب لباسای قبلیتو ببخش به کسی اگه حوصله کمد خیلی پر رو نداری. واقعا خرید حال ادمو خوب میکنه‌. به خصو ...

شکمم بعد از زایمان بزرگ مونده هیکلم بهم ریخته میرم لباس بخرم میبینم تو تنم خیلی بده اعصابم بدتر خرد میشه با این شکم

بیشتر لباس میخرم بعدم میرم کافه ای رستورانی جایی

البته با دوستام میرم و واقعا بهم خوش میگذره😍😍

تنهایی به هیچ وجه نمیرم

جنگ نبود، ابزار سنجش حلال زادگی بود 🇮🇷