2777
2789
عنوان

شوهرمم...

| مشاهده متن کامل بحث + 1290 بازدید | 66 پست
همه کارو زندگیم همه جا توذهنمه نمیتونم روهیچی تمرکزکنم خودمو باختم اثلا بفکرخودم نیستم همه هم هی بهم ...

تو انتخاب همسرت یه تجدید نظر کن الان سرت گرمه متوجه نیستی بعد ازدواج قربون صدقه کمتر میشه مشکلات بیشتر و تو با این آدم میتونی؟

میدونی چرا چوب خدا صدا نداره            چون که فرو میکنه                    درتاریخ۹/۹/۹۹هیچ غلطی نمیکنم و لم دادم دارم جم میبینم   چه خبرتونهههههه چه خبرتونهههههههههه    نه بوی عطر پیرهنت نه اون چشای روشنت نه  حتی خط خنده هات حواسمو پرت نمیکنه   
ببخشید عزیزم انقدر رک میگم اما همسرتون به شدت بی غیرت هستن که همچین کلمات زشتی رو درمورد ناموسش به ک ...

نمیدونم چجور دلش اومد

میشه برای خوب شدن حال دلم وحل شدن مشکلاتم یه صلوات بفرستین🌹🌺💮🌸❤❤❤💛

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دارمش .اما اصلا حوصله ندارم بخونم حوصله خودموندارم  فقدهمش تونی نی سایتم

دقیقا حال منم اینطور بود دلت میگیره گریت میگیره دلت طاقت نمیاره و هزارتا مورد ولی صبر سخته ولی نتیجش شیرینه 

لطفا اگر امکان داره یک صلوات برای تعجیل در ظهور و سلامتی آقا امام زمان میفرستید؟!💚🌱               🍀اللهم عجل لولیک الفرج🍀                        
خب منم عین تو بودم ولی هیچ ک با دلتنگی نمرده اگ کوتاه بیای زندگیو باختی ب این فک کن ممکنه بگه یهویی ...

بهم تاحالا صددفه گفته نمیخامت ازت جدامیشم وازت متنفرم 

نابود شدم بااینحرفا

دقیقا حال منم اینطور بود دلت میگیره گریت میگیره دلت طاقت نمیاره و هزارتا مورد ولی صبر سخته ولی نتیجش ...

خدا ب دلم صبر بده خودتون میدونین چقدسخته دارم زجرکش میشم .آخه باخودم همش گریه میکنم وزارمیزنم ومیگم اگ هرجورم بودم این حرفای زشت حقم نبود😔😔😔😔😔😔

تو انتخاب همسرت یه تجدید نظر کن الان سرت گرمه متوجه نیستی بعد ازدواج قربون صدقه کمتر میشه مشکلات بیش ...

هرجورم باشه یاباید درستش کنم نشدم باید بسازم باهاش راه دیگ ای ندارم

اگه میخوندیش الان وضعیتت این نبود

آره واقعا اگ خیلی زودترمیخوندمش الان اینتورنبودم 

واقعا چی بگم عزیزم،بهتره وقتی اوضاع آروم تر شد خیلی جدی درموردش صحبت کنی

آره باید همینکارو کنم .

بهم تاحالا صددفه گفته نمیخامت ازت جدامیشم وازت متنفرم  نابود شدم بااینحرفا

بخاطر اینک طرفش رفتی زیاد وقتی مردا بفهمن عاشقشونی مردا ن همه ما ادما کسیو ک دوسمون داره اذیت میکنیم 

توهم مث من دقیقا بهش ابراز کردی چقد میخوایش و اینک یسریی اشتباهاتو کردی من داغوووون شدم ها داغون اخرش تموم شد خداروشکر میکنم حالم الان خوبه ب حماقت خودم مسخرم میاد ولی باید ی تلنگر بهش بدی تا ببینی چقد میخوادت

لطفا اگر امکان داره یک صلوات برای تعجیل در ظهور و سلامتی آقا امام زمان میفرستید؟!💚🌱               🍀اللهم عجل لولیک الفرج🍀                        
بخاطر اینک طرفش رفتی زیاد وقتی مردا بفهمن عاشقشونی مردا ن همه ما ادما کسیو ک دوسمون داره اذیت میکنیم ...

آره واقعا من همش دنبالش بودم هرچی اذیتم میکرد من میرفتم سمتش کلی عشق و... اما همش هیج 

حتا چن دفع کارمون ب طلاق کشید من حتا التماسش کردم .گفتم ک دوسش دارم میمیرم تنهام بزاره .

حتا خودشم گف تورو عاشق خودم نگ میدارم زجرکشت میکنم اما خودم ازت متنفرم 

فقد اینجا اونم ازرو مجبوری تاپیک زدم پره حرفم   دارم میترکم بغضم داره نابودم میکنه .فقد باید بخاطرپدرمادرم ک غصمو نخورن وبقیه تیک نندازن همیش بخندم اما ازتوواقعا داغونم .نمیدونستم باکی حرف بزنم 

گفتم بیام اینجا تاپیک بزنم حداقل ...

😔😔😔😔😔😔😔

آره واقعا من همش دنبالش بودم هرچی اذیتم میکرد من میرفتم سمتش کلی عشق و... اما همش هیج  حتا چن ...

منم دقیقا اینطور شدم ..... هعییییییی ...انشاللله خدا بهت کمک کنه تا بتونی خوشبخت باشی و این مشکلات حل بشه