2777
2789
سلاااام کلی گشتم تا پیدات کردما ..خوبی؟؟ میشناسی؟؟

سلاااااام عزیزم،مرسی گلم تو خوبی؟اتفاقا انقدر تو فکرتم هرچی هم روی کاربریت میزدم میگفت کاربر یافت نشد،گفتم شاید از سایت رفتی

خدایا عیدیه عید غدیر امسالم جواب مثبت آزمایش بارداریم باشه لطفا.....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلاااام کلی گشتم تا پیدات کردما ..خوبی؟؟ میشناسی؟؟

چخبر خوبی؟بابا مگه میشه همشهری و همدردمو نشناسم عزیزم.

همیشه دعاگوت بودم،چه میکنی؟برای بارداری چکار کردی؟

چخبر خوبی؟بابا مگه میشه همشهری و همدردمو نشناسم عزیزم. همیشه دعاگوت بودم،چه میکنی؟برای بارداری چکار ...

مرسی عزیزم ...

منم دوتا بارداری داشتم که سقط شد .سومی هم منفی شد ..دیگه خستم شد از یزد رفتن اومدم همین شیراز مدکز رستمی از اول شروع کردم ولی هنوز انتقال ندادم ..شما چیکار کردی؟؟

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
مرسی عزیزم ... منم دوتا بارداری داشتم که سقط شد .سومی هم منفی شد ..دیگه خستم شد از یزد رفتن اومدم ه ...

اون دوتارو که درجریانش بودم،ناراحت شدم برای سومی،ولی خدابزرگه گلم،منم همون دوبار که منفی شدم، یه مدت استراحت کردیم و یگم پس انداز کردم دیگه ماه قبل رفتم دکتر شمالی،که شروع کنم گفت ذخیرت خیلی پایینه باید همینماه تخمکشی کنیم.دارو داد و دوهفته پیش مادرکودک عمل کردم خداروهزارمرتبه شکر ۶تا جنین گریدa دارم ولی الان نمیتونم انتقال بدم چندماه دیگه به امیدخدا،کی انتقال میدی؟چندتا جنین داری؟

اون دوتارو که درجریانش بودم،ناراحت شدم برای سومی،ولی خدابزرگه گلم،منم همون دوبار که منفی شدم، یه مدت ...

عهه عزیزم خیلی تعریف دکتر شمالی رو شنیدم ..زهرا شمالی درسته ؟؟؟ 

برای منم یه س ال میپرسی ازشون؟؟ در مورد سقطام ببینین نظرشون چیه با توجه به اینکه ازملیشا ایمنی و انعقادی نرماله .رحم عکس رنگی و لاپاراسکوپی نرماله ..

فقطم مشکلم پلی کیستیکه؟؟ 

خدا روشکر عزیزم خیلی خوشحال شدم ..جنیماتونم که عالیه چند تا تخمک داشتین؟؟ 

منم ۱۱ تا جنین دارم که گریدشو نگفتن بهم .تو کارتشونم نزده بود ...همین ماه انتقال دارم انشالله 

خیلی دعام کن دوست گلم 

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
اون دوتارو که درجریانش بودم،ناراحت شدم برای سومی،ولی خدابزرگه گلم،منم همون دوبار که منفی شدم، یه مدت ...

چرا نمیتونی انتقال بدی؟؟ 

اینکه گفتم ازشون بپرسی علت سقط و درمانشو چون  خیلی تعریفشو شنیدم و بهم پیشمهاد شده .ولی شوهرم دیگه نمیزاره بدم دکتر میگه بسه دیگه ..خستش شده منم فهش حق میدم واقعا ..الام دوساله من در بدر شدم بخاطر سقطام ..حتی پاییز و زمستون پارسال تهرانم رعتیم سه بار .ولی میگن بیا همینجا از اول درمانت  شرکع کن تا ما پیگیری کنیم ...از خدا بی خبرا فقط فکر منفعت خودشونن

عهه عزیزم خیلی تعریف دکتر شمالی رو شنیدم ..زهرا شمالی درسته ؟؟؟  برای منم یه س ال میپرسی ازشون ...

اره گلم زهرا شمالی واقعا دکتر خوبیه، دستیار رستمی بوده،

هم از نظر اخلاقی هم علمی واقعا خوبه و وقت میذاره،یکی از دوستامم مثل تو هست الان براش خراش داده و یه نمونه از اندومترشم گرفته داده ازمایش ببینه دلیل سقطاش چیه که دیگه براش انتقال بدن.من مثل همون یزد ۸تا تخمک بود شد ۶تا جنین

چرا نمیتونی انتقال بدی؟؟  اینکه گفتم ازشون بپرسی علت سقط و درمانشو چون  خیلی تعریفشو شنید ...

والا برج ۶ قراردار خونمون تمامه باید دنبال خونه باشیم و اسباب کشی و.... بعدم شوهرم میگه تواین کرونا صبر کن،تازه همین تخمکشی هم بازور اومد،میگه اگر اینهمه دکتر میری بلایی سرت اومد من بچه برا چی میخوام؟

همسر توهم حق دارن بنده خدا.انشاالله که این انتقالت مثبت میشه و نی نی تو صحیح سالم بغل میگیری عزیزم

عهه عزیزم خیلی تعریف دکتر شمالی رو شنیدم ..زهرا شمالی درسته ؟؟؟  برای منم یه س ال میپرسی ازشون ...

من دیگه الان مطب نمیرم تا برج ۷،ولی بنطرم توکه اینهمه زجمت کشیدی،کاش یه ویزیت باهاش میشدی، ببین یه گروهی داریم برای ای وی افی های شیرازه بیمارستان زینبیه و مادرکودک و کلا شیرازه،میخوای بیای اونجا؟بچه ها کمک هم میکنن برا نوبت دهی راهنمایی دارو و همه چیز.

چرا نمیتونی انتقال بدی؟؟  اینکه گفتم ازشون بپرسی علت سقط و درمانشو چون  خیلی تعریفشو شنید ...

میگفتن یه دکتر مردی هست پیر هم هست کلا تخصصش برای سقط هست،بنظرم ررو پیش اون قبل از انتقال یه ویزیت شو،اگر خواستی لینک رو میفرستم بیاتو واتساپ عضو شو

https://chat.whatsapp.com/GXpiRTfB4ST4TZN0Av8IVG

عزیزم فهمیدی چجوری باید تزریق کنی آمپول ستروتاید رو؟ منم امروز رفتم دکتر دوتا داده که جمعه و شنبه طرف صبح باید تزریق کنم. گونال اف رو خودم میزدم اما اینا رو تازه دیدم هر چی هم سرچ میکنم چیزی پیدا نمیکنم

به تمام آرزوهایم یه معذرت خواهی بدهکارم💔
عزیزم فهمیدی چجوری باید تزریق کنی آمپول ستروتاید رو؟ منم امروز رفتم دکتر دوتا داده که جمعه و شنبه طر ...

منظورت از چجوری چیه عزیزم؟؟ اگه نحوه تزریقشه زیر جلدی بزن تو بازو