2777
2789
من دیگه الان مطب نمیرم تا برج ۷،ولی بنطرم توکه اینهمه زجمت کشیدی،کاش یه ویزیت باهاش میشدی، ببین یه گ ...

میترسم آشنا از آب در بیام ..فامیل مام هیشکی از این کارای مم خبر نداره ...چند دوز دیگه قراره سیمکارت جدد بگیرم میام حتما

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
میگفتن یه دکتر مردی هست پیر هم هست کلا تخصصش برای سقط هست،بنظرم ررو پیش اون قبل از انتقال یه ویزیت ش ...

تو شیدازهmmکیه؟؟ اسمشو میپرسی برام ..خیلی گشتم پیدا نکردم دکتر سقط تو شیراز ..

لطفا بدام لپرس😭😭

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منظورت از چجوری چیه عزیزم؟؟ اگه نحوه تزریقشه زیر جلدی بزن تو بازو

دکتر گفته دور ناف خودت تزریق کن اما ظاهرش یه جوریه احساس میکنم خودم نمیتونم آماده کنم و بزنم

به تمام آرزوهایم یه معذرت خواهی بدهکارم💔
عزیزم فهمیدی چجوری باید تزریق کنی آمپول ستروتاید رو؟ منم امروز رفتم دکتر دوتا داده که جمعه و شنبه طر ...

اره گلم ببین پودرشو با اب مقطرش قاطی کن که حل بشه بعد سوزن بزرگ رو بزن به سرنگ محلول رو بکش تو سرنگ بعد اون سوزن کوتاهترو وصل کن به سرنگ با زاویه ۴۵ درجه بزن تو بازو و اروم اروم خالیش کن،اگر بدی کسی بزنه بهتره چون باید بازوتو مثل حالت نیشگون بگیری،ولی من تنها بودم خودم زدم اونجوری هم نکردم

خدایا عیدیه عید غدیر امسالم جواب مثبت آزمایش بارداریم باشه لطفا.....
میترسم آشنا از آب در بیام ..فامیل مام هیشکی از این کارای مم خبر نداره ...چند دوز دیگه قراره سیمکارت ...

باشه عزیزم اشکال نداره، هروقت خواستی بیا تو گروه.

عصر که گروه رو باز کردن حتما اسم دکتر رو برات میپرسم بهت میگم

دکتر گفته دور ناف خودت تزریق کن اما ظاهرش یه جوریه احساس میکنم خودم نمیتونم آماده کنم و بزنم

اگر دور نافه پس خودت میتونی بزنی دیگه،اماده کردنش راحته

ن سخت نیست ..پودر داره؟؟ آخه ستروتاید هاهم پودریش هست هم آمادش..اگه پودریه .مایع رو آروم با سرنگت تزریق کن تو پودر جوری که کف نکنه ...

بعد بکشش باز تو سرنگ ..سوزنتو عوض کن تزریق کن 

اگرم که پودر نداره که راحته ...زیر جلدی و اگه شکم داری زاویه ۹۰ یا ۴۵ و اگه شکم نداری زاویه ۳۰ درجه تزریق گن

ن سخت نیست ..پودر داره؟؟ آخه ستروتاید هاهم پودریش هست هم آمادش..اگه پودریه .مایع رو آروم با سرنگت تز ...

یه دنیا ممنونم ازت 😚😚 آره تو بسته پودر داره داخل خود سرنگ هم آب هست انگار. ایشالاه که مثل آمپولهای گونال اف باشه اذیت نکنه. این ماه از بس آمپول زدم سوراخ سوراخ شدم 😢

اگر دور نافه پس خودت میتونی بزنی دیگه،اماده کردنش راحته

رو جعبه که نوشته دور ناف طرف صبح. فردا توکل بخدا بزنیم ببینیم چی میشه. اگه بچه دار شم اول که ببینمش حسابی میزنمش که اینقد منو اذیت کرد 😉😉😁

خانمی شما سترو تاید یادته از روز چندم پریود زدی 

منم تو سیکل ای وی اف هسم امروز  روز هشتم رفتم سونو گفت از فردا تا 4روز ستروتاید بزن ولی من اشتباهی از امروز زدم 

حالا نمیدونم چی میشه 😭😭

یعنی ممکنه ای وی اف کنسل بشه 😔😔

خانمی شما سترو تاید یادته از روز چندم پریود زدی  منم تو سیکل ای وی اف هسم امروز  روز هشتم ...

نه گلم اشکالی نداره اصلا، دکتر برای هرکسی یه تاریخی میده ولی ۱ روز اینورتر و اونورتر اشکالی نداره.

تو سونو بعدیت به دکترت بگو

ن سخت نیست ..پودر داره؟؟ آخه ستروتاید هاهم پودریش هست هم آمادش..اگه پودریه .مایع رو آروم با سرنگت تز ...

سلام عزیزم خوبی سلامتی؟

چه خبر؟چکار کردی؟

والا من هرچی پرس و جو کردم اون دکترو نتونستم برات پیدا کنم توروخدا ببخش گلم

سلام عزیزم خوبی سلامتی؟ چه خبر؟چکار کردی؟ والا من هرچی پرس و جو کردم اون دکترو نتونستم برات پیدا ک ...

سلام عزیزم مرسی...حتما خیریتی داره داره عزیزم ...فدای سرت 

چیکار کردی خودت؟

سلام عزیزم مرسی...حتما خیریتی داره داره عزیزم ...فدای سرت  چیکار کردی خودت؟

امید بخدا گلم.

منکه هیچی فعلا دارم به دندونام میرسم (درد و خرج بخش جدایی ناپذیر زندگیمون شده والا) یه واحد پیش فروش هم داشتیم داریم کارای داخلیشو میکنیم برای فروش فعلا سرم به اینا گرمه تا به امید خدا برج ۷ برم پیش دکترم برای انتقال ببینم چی میگه.

فعلا هم دکتر شمالی نیستش.

تو چکار کردی؟