2777
2789
امید بخدا گلم. منکه هیچی فعلا دارم به دندونام میرسم (درد و خرج بخش جدایی ناپذیر زندگیمون شده والا) ...

اخ اسم ددونو نیار .منم رفتم سه تا رو عصب کشی کردم و روکش ..ولی الان درد داره یکیش..

خیلیم خوب انشالله براتون خیر باشه ..

منم انتقال دادم .امروز روز هشتم ببینم خدا چی میخواد .۱۳ روز دیگه ازمایش دارم ...اینجا ۲۱ روزه از میدن.قبلشم امپوله هیچ راهی نیست که بفهمیم مثبته یا نه

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
اخ اسم ددونو نیار .منم رفتم سه تا رو عصب کشی کردم و روکش ..ولی الان درد داره یکیش.. خیلیم خوب انشال ...

وااااای عزیزم بسلامتی الهییییی شکر الهی که خدا بخواد و ایندفعه مامان بشی دلم شاد بشه،کلا مثبت فکر کن اصلا تو فکر وخیال نرو گذشته رو فراموش کن فکر کن بار اوله انتقال میدی.

برات دعا مزکنم گلم امیدت بخدا باشه

خدایا عیدیه عید غدیر امسالم جواب مثبت آزمایش بارداریم باشه لطفا.....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااااای عزیزم بسلامتی الهییییی شکر الهی که خدا بخواد و ایندفعه مامان بشی دلم شاد بشه،کلا مثبت فکر کن ...

ممنون عزیزم واقعا محتاجم به دعاتون ....انشالله هر دومون نتیجه بگیریم راحت شیم از این مسیر 

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
ممنون عزیزم واقعا محتاجم به دعاتون ....انشالله هر دومون نتیجه بگیریم راحت شیم از این مسیر 

سلام عزیزم خوبی؟نی نی های گلت خوبن؟چخبر؟تست نزدری؟

امروز بیادت بودم اول ماهه برات دعا میکنم گلم انشاالله ایندفعه دوتا دست گل سالم بدنیا میاری، ازخدا طلب کن،ماهم حق بندگی داریم خب خدایا باید بهمون بدی واقعا

خدایا عیدیه عید غدیر امسالم جواب مثبت آزمایش بارداریم باشه لطفا.....
اون دوتارو که درجریانش بودم،ناراحت شدم برای سومی،ولی خدابزرگه گلم،منم همون دوبار که منفی شدم، یه مدت ...

ذخیره ت چند بود؟ داروچیا مصرف کردی تو سیکل ای وی اف؟

و اینکه کدوم شهرهستید؟

🌺🌺🌺
من دیگه الان مطب نمیرم تا برج ۷،ولی بنطرم توکه اینهمه زجمت کشیدی،کاش یه ویزیت باهاش میشدی، ببین یه گ ...

سلام عزیزم ، منم میخوام تو گروه ivf شیراز باشم. میتونی من رو عضو گروه کنی لطفا؟

سلام عزیزم ، منم میخوام تو گروه ivf شیراز باشم. میتونی من رو عضو گروه کنی لطفا؟

سلام عزیزم اگر شما عضو گروه ای وی اف شیراز هستی منم عضو کنید لطفاً

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️