2777
2789
عنوان

اگه قرار باشه با یه نفر حر ف بزنید اون کیه

| مشاهده متن کامل بحث + 510 بازدید | 152 پست

اونایی که گفتن با خدا صحبت میکنن   و نگفتن چی میگن هم بگن چی میگفتن به خدا

من دختری هستم که به شوق معلمی مدرسه رو گذروندم...الان منتظر نتایجم ...خواهش میکنم برام دعا کنید که به خواست قلبیم برسم    ممنونم عزیزان  

هروقت خیییییللللیییییی دلم میگیره فقط دریا ارومم میکنه خوشم میاد تنهاااااااا توی سکوت نگاه دریا کنم نمیدونم چرا ولی دریا رو که نگاه میکنم انگار خدا روبرومه و ذهنمم خالیه خالی میشه توی این دنیا با هیچ آدمی نمیشه حرف زد درد دل کرد آخر می کوبن توی سرت یه روز حرفات رو

گروه پائیزی بامداد خمار ، وزن فعلی 87 ، وزن هدف 63   گروه بنفش ، من به هدفم میرسم ، پس پیش به سوی هدفم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با امام زمان کلی سوال میپرسیدم ازشون

چندتاشو بگید 

من دختری هستم که به شوق معلمی مدرسه رو گذروندم...الان منتظر نتایجم ...خواهش میکنم برام دعا کنید که به خواست قلبیم برسم    ممنونم عزیزان  
چرا یه حسیم میگه لوس نیستی یه تکه گاهی برای همه

مشکل اینع ادمارو از خودم میرونم 

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

با هیشکی چون بعدا تو دعوا همون حرفی که زدیو میزنن😔 تو سرت😑😐

نه دیگه مثلا یه حرفی رو دلت سنگینی کنه و بارها خواستی بگی اما نشد 

اینطوری

با خدا میگفتم این چیه ساختی خداییش😶

مشکل اینع ادمارو از خودم میرونم 

چرا زبونت کمی تلخه درسته

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤
هروقت خیییییللللیییییی دلم میگیره فقط دریا ارومم میکنه خوشم میاد تنهاااااااا توی سکوت نگاه دریا کنم ...

اره دریا قشنگه   

یه چیز جالب بگم ما ادما فقط همون چند ثانیه اول دریا رو مبینیم بقیه ش انقد ر تو فکر فرو میریم که  فقط تصویر دریا جلو چشمونه

همیشه دوس دارم مخاطب رو به روم عشقم و خدا باشه.

چون لذت میبرم وقتی با شوهرم حرف میزنم و صداشو میشنوم.اصن دیدنش بهترین لذت دنیاست...

لا حول و لاقوه(ت) ال بالله.خداجونم‌قول میدم اروم باشم و همه چیو به تو سپردم خودت واسمون حلش کن و بهناممو خوب خوب کن و بهم برش گردون.مرسی.بوس بوس💋❤❤❤💋😍.
چرا زبونت کمی تلخه درسته

ارع درستع 

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh