2777
2789
عنوان

اگه قرار باشه با یه نفر حر ف بزنید اون کیه

| مشاهده متن کامل بحث + 510 بازدید | 152 پست
خب نرون😶 بیا یکم منو بزن که تنبیه لازمم😁

من خودم بیشتر از تو لازممم خیلی

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

متاسفانه کسیو ندارم که بتونم راحت باهاش حرف بزنم یا درد و دل کنم فقط میمونه خدا ، انقد باهاش ...

مثلا نشده دلتون بخواد به کسی چیزی بگید انما نشده باشه 

اون طوری هم قبوله 

خدا کس بی کسونه عزیزم

من دختری هستم که به شوق معلمی مدرسه رو گذروندم...الان منتظر نتایجم ...خواهش میکنم برام دعا کنید که به خواست قلبیم برسم    ممنونم عزیزان  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با عمه ام.  میگم شام چی پزیدی؟

نوش جونت

من دختری هستم که به شوق معلمی مدرسه رو گذروندم...الان منتظر نتایجم ...خواهش میکنم برام دعا کنید که به خواست قلبیم برسم    ممنونم عزیزان  
ارع درستع 

خوب چرا نمیخوای تغییر بدی رفتارتو 

میدونی ازت خوشم میاد از محکم بودنت تکه گاه بودنت ولی مطمئنم دل مهربونی داری ولی بروز نمیدی

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤
اره دریا قشنگه    یه چیز جالب بگم ما ادما فقط همون چند ثانیه اول دریا رو مبینیم بقیه ش ان ...

دقیقا نمیتونم توصیف کنم حالم رو موقعی که رو به دریا وایمیستم 

گروه پائیزی بامداد خمار ، وزن فعلی 87 ، وزن هدف 63   گروه بنفش ، من به هدفم میرسم ، پس پیش به سوی هدفم
دلم میخواد فقط برم داد بزنم فقط لین میتونع ارومم کنع الان

از سر خشم ؟

چرا دوست من ؟

مثلا نشده دلتون بخواد به کسی چیزی بگید انما نشده باشه  اون طوری هم قبوله  خدا کس بی کسون ...

دلم میخواد خیلی حرفا رو به بعضیا بزنم

ولی نمیشه

با افتخار کوردم 😎✌️ آخرش فقط خودتی و خودت

همیشه شوهرم هر حرفیو فقط ب اون میگم

چی میگید 

ترجیح میدم با خودم حرف بزنم

خب چه چیزی رو به خودتون میگید ؟

خوب چرا نمیخوای تغییر بدی رفتارتو  میدونی ازت خوشم میاد از محکم بودنت تکه گاه بودنت ولی مطمئنم ...

من خودم نخواستم این بشم کع خودم بخوام تغییر کنم 

ی وقتا برا هر چیزی دیر میشع اینقد میجنگی و تلاش میکنی و روزگار ی مانعی جلو پات میزارع کع مجبور میشی تسلیم شی

گنگ بود شرمندع یکم دلم پرع دارم سر بقیع خالی میکنم

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

با خدا کی ازدواج میکنم 

ان شالله یه ازدواج مناسب بکنید 

از سر خشم ؟ چرا دوست من ؟

نع درونم پرع 

خشم؟من تو خنثی ترین حالتمم الان

با مامانم حرف میزنم میگم چی پختی امروز😁

تو هم از خودت گله داری؟  باش گلم خودم میزنمت غصه نخور👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊💨💨💨💨💨💨 ه ...

ارع خیلی خیلی گلع