قبیلهزمستان مدیر عضویت: 1399/03/31 تعداد پست: 2226 عنوان اگه قرار باشه با یه نفر حر ف بزنید اون کیه | مشاهده متن کامل بحث + 510 بازدید | 152 پست و چی بهش میگید تو بازی حقیقت یا جرات این سوالو ازم پرسیدن اگه خواستید میتونید بگید من دختری هستم که به شوق معلمی مدرسه رو گذروندم...الان منتظر نتایجم ...خواهش میکنم برام دعا کنید که به خواست قلبیم برسم ممنونم عزیزان 1399/04/07 | 22:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ژیناگلمن عضویت: 1398/12/13 تعداد پست: 205848 خب نرون😶 بیا یکم منو بزن که تنبیه لازمم😁 من خودم بیشتر از تو لازممم خیلی وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:) هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم https://t.me/Hich_zh
قبیلهزمستان مدیر استارتر عضویت: 1399/03/31 تعداد پست: 2226 متاسفانه کسیو ندارم که بتونم راحت باهاش حرف بزنم یا درد و دل کنم فقط میمونه خدا ، انقد باهاش ... مثلا نشده دلتون بخواد به کسی چیزی بگید انما نشده باشه اون طوری هم قبوله خدا کس بی کسونه عزیزم من دختری هستم که به شوق معلمی مدرسه رو گذروندم...الان منتظر نتایجم ...خواهش میکنم برام دعا کنید که به خواست قلبیم برسم ممنونم عزیزان
قبیلهزمستان مدیر استارتر عضویت: 1399/03/31 تعداد پست: 2226 با عمه ام. میگم شام چی پزیدی؟ نوش جونت من دختری هستم که به شوق معلمی مدرسه رو گذروندم...الان منتظر نتایجم ...خواهش میکنم برام دعا کنید که به خواست قلبیم برسم ممنونم عزیزان
gh73 عضویت: 1399/03/14 تعداد پست: 22480 ارع درستع خوب چرا نمیخوای تغییر بدی رفتارتو میدونی ازت خوشم میاد از محکم بودنت تکه گاه بودنت ولی مطمئنم دل مهربونی داری ولی بروز نمیدی صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤
صدی73 عضویت: 1399/02/01 تعداد پست: 1216 اره دریا قشنگه یه چیز جالب بگم ما ادما فقط همون چند ثانیه اول دریا رو مبینیم بقیه ش ان ... دقیقا نمیتونم توصیف کنم حالم رو موقعی که رو به دریا وایمیستم گروه پائیزی بامداد خمار ، وزن فعلی 87 ، وزن هدف 63 گروه بنفش ، من به هدفم میرسم ، پس پیش به سوی هدفم
قبیلهزمستان مدیر استارتر عضویت: 1399/03/31 تعداد پست: 2226 دلم میخواد فقط برم داد بزنم فقط لین میتونع ارومم کنع الان از سر خشم ؟چرا دوست من ؟ من دختری هستم که به شوق معلمی مدرسه رو گذروندم...الان منتظر نتایجم ...خواهش میکنم برام دعا کنید که به خواست قلبیم برسم ممنونم عزیزان
صامید عضویت: 1398/01/04 تعداد پست: 6089 من خودم بیشتر از تو لازممم خیلی تو هم از خودت گله داری؟ باش گلم خودم میزنمت غصه نخور👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊💨💨💨💨💨💨هم فیزیکی، هم شیمیایی😷
آلاله99 عضویت: 1397/05/14 تعداد پست: 37804 مثلا نشده دلتون بخواد به کسی چیزی بگید انما نشده باشه اون طوری هم قبوله خدا کس بی کسون ... دلم میخواد خیلی حرفا رو به بعضیا بزنمولی نمیشه با افتخار کوردم 😎✌️ آخرش فقط خودتی و خودت
قبیلهزمستان مدیر استارتر عضویت: 1399/03/31 تعداد پست: 2226 همیشه شوهرم هر حرفیو فقط ب اون میگم چی میگید من دختری هستم که به شوق معلمی مدرسه رو گذروندم...الان منتظر نتایجم ...خواهش میکنم برام دعا کنید که به خواست قلبیم برسم ممنونم عزیزان
قبیلهزمستان مدیر استارتر عضویت: 1399/03/31 تعداد پست: 2226 ترجیح میدم با خودم حرف بزنم خب چه چیزی رو به خودتون میگید ؟ من دختری هستم که به شوق معلمی مدرسه رو گذروندم...الان منتظر نتایجم ...خواهش میکنم برام دعا کنید که به خواست قلبیم برسم ممنونم عزیزان
ژیناگلمن عضویت: 1398/12/13 تعداد پست: 205848 خوب چرا نمیخوای تغییر بدی رفتارتو میدونی ازت خوشم میاد از محکم بودنت تکه گاه بودنت ولی مطمئنم ... من خودم نخواستم این بشم کع خودم بخوام تغییر کنم ی وقتا برا هر چیزی دیر میشع اینقد میجنگی و تلاش میکنی و روزگار ی مانعی جلو پات میزارع کع مجبور میشی تسلیم شیگنگ بود شرمندع یکم دلم پرع دارم سر بقیع خالی میکنم وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:) هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم https://t.me/Hich_zh
قبیلهزمستان مدیر استارتر عضویت: 1399/03/31 تعداد پست: 2226 با خدا کی ازدواج میکنم ان شالله یه ازدواج مناسب بکنید من دختری هستم که به شوق معلمی مدرسه رو گذروندم...الان منتظر نتایجم ...خواهش میکنم برام دعا کنید که به خواست قلبیم برسم ممنونم عزیزان
ژیناگلمن عضویت: 1398/12/13 تعداد پست: 205848 از سر خشم ؟ چرا دوست من ؟ نع درونم پرع خشم؟من تو خنثی ترین حالتمم الان وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:) هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم https://t.me/Hich_zh
قبیلهزمستان مدیر استارتر عضویت: 1399/03/31 تعداد پست: 2226 با مامانم حرف میزنم میگم چی پختی امروز😁 من دختری هستم که به شوق معلمی مدرسه رو گذروندم...الان منتظر نتایجم ...خواهش میکنم برام دعا کنید که به خواست قلبیم برسم ممنونم عزیزان
ژیناگلمن عضویت: 1398/12/13 تعداد پست: 205848 تو هم از خودت گله داری؟ باش گلم خودم میزنمت غصه نخور👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊💨💨💨💨💨💨 ه ... ارع خیلی خیلی گلع وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:) هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم https://t.me/Hich_zh