2777
2789
عنوان

دیفن باخیا

250 بازدید | 11 پست

سلام

گل دیفن باخیام کنه زد تمام برگاش ریخت الان فقط ساقش مونده.

حالا میخوام از ساقش قلمه بگیرم وریشه دارش کنم.فقط میخوام تو اب ریشه دارش کنم.کسی تجربه یا اطلاعی درموردش داره کمکم کنه ممنون میشم

سلام عزیزم ساقش اگه بلنده دوسه قسمتش کن بزار توی اب...توی لیوان باشه ارتفاع ابش زیاد نباشه که بالاشو اب بپوشونه فقط پایینش اب باشه ...بعد ریشه میزنه بعد یه هفته ...بعد گذاشتی توی خاک موهاتو که شونه میکنی اونایی که میریزه رو مث کود چال کن تو گلدونت

صبر ادم تا یه جایی قابل کنترله......

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نیاز هست که سرقلمه رو چرب کنم که هوانکشه؟

فکر نمیکنم نشنیدم تاحالا ...البته تو خاکم میتونی بزاری روش خاک برگ بریزی با خاک نرم تایه هفته نمناک باشه جاش خودش ریشه میزنه و برگ میکنه

صبر ادم تا یه جایی قابل کنترله......
ببخشید ولی چطورسرچش کنم؟

سرچ کردم واست. از اون ذره بینه بالای صفحه

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4531002/روز-ملی-گل-و-گیاه-مبارک

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند

سلام دوستان من یه دیفن باخیا داشتم که به تازگی خریده بودم و مبلغ زیادی داده بودم ولی بعد یه هفته دیدم برگاش شل شده. داخل ایترنت سایت جوانه بان را پیدا کردم . از سایت جوانه بان بسته مشاوره سه روزه گل و گیاه با یه قیمت خیلی مناسب و منصفانه را تهیه کردم و کارشناسشون خانم مهندس قاسمی خیلی بهم کمک کرد که گیاهم سرحال بشه و به حالت قبل برگرده. به شما هم پیشنهاد میکنم اگر شما هم گیاهتون مشکل داره ازین مشاوره استفاده کنید