2777
2789
عنوان

رابطه با جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 762 بازدید | 37 پست

خلاصه سه ثالی از عروسی ما گذشت ک دخالتای خانواده شوهرم دهنمو سرویس کرد رفتم خونه بابام دوباره اومدن دنبالم ولی شرط گذاشتم ک قطع رابطه بشیم یه روز جاریم اومد گفت همه میگن من زندگیتو خراب کردم گفتم نه اونا دخالت کردن  رفته بود ب شوهرش گفته بود پسرش ک دوسال تفاوت سنی داره بامن به شوهرم گفت ک زنت جلومامانمو گرفته این حرفا رو زده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وا😐

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤

شوهرمم اومد دعوا ک معلوم نیست تو دیگه چ چیزایی ازمن پنهون کردی 

چون باجاریم تویه محلیم زیاد اتفاقی همو میبینیم 

بازم دیدمش گفتم رفتی همه چیز رو گفتی گفت نه بهت یه دستی زدن من حرفلتو زدم ولی گفتم یکی دیگه گفت

چندبارهمو دیدیم حرف زدیم بهم شمارشو داده ک زنگ بزنم ولی شوهرم گفته باهاش حرف نزن خودم میترسم یه روز ...

به نظرم که حرف شوهرت را گوش بده حتما یه چیزی هست که میگن باهاش حرف نزن پسرش هم مطمئن باش داره دوبه هم زنی میکنه . هیچوقت حرف از این و اون نزن پشت سر کسی حرف نزن باور کن شاید جاری ات از روحسادت میخواد دوبه همزنی کنه

💖عاشق خانواده ام هستم💖
به نظرم که حرف شوهرت را گوش بده حتما یه چیزی هست که میگن باهاش حرف نزن پسرش هم مطمئن باش داره دوبه ه ...

اتفاقا ب شوهر همین جاریم پیغام داده بودن ک من باز برم خونش وقتی بهش جاریم گفت هونم گفت ب منم زنگ زدن گفتن بیا حس کردم داره دروغ میگه

اتفاقا ب شوهر همین جاریم پیغام داده بودن ک من باز برم خونش وقتی بهش جاریم گفت هونم گفت ب منم زنگ زدن ...

نمیدونم والا ولی به نظرم حرف درباره کسی باهاش نزن فقط حرف عادی بزن

💖عاشق خانواده ام هستم💖