2777
2789
عنوان

رابطه با جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 762 بازدید | 37 پست

خانواده شوهرت خودشون با اون مشکل دارن

میخوان تو هم با اون مشکل داشته باشی

اختیار هر کس دست خودشه 

تو به خاطر کسی نباید با کسی بد باشی یا خوب باشی

هر انسانی شخصیت خودشو داره 

ولی اگه دیدی افتاد تو غیبت و بدگویی و انرژی منفی 

و حرف ببره حرف بیاره باهاش کاری نداشته باش

سلام والسلام 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا من نامزدم وقت یکه هنوز نامزدی نکرده بودیم دختر عموش خیلی حرفه خونشون رو پیش من میزد و میگفت دروغ میگه تو رو نمیخواد داره بهت خیانت میکنه بهم گفت که تورو نمیخواد فقط هستی تو زندگیش و حتی داداشش و مامانش هم اینارو میگفتن بهم حتی یبار داداش همین دختره برگشت بهم گفت فک میکنی تو رو میخواد😏با تمسخر بهم گفت بعد پشتش گفت نه تورو نمیخواد میخوای مدرک بهت نشون بدم و همیشه حرفایی میزدن که اشکمو در میاوردن همیشه ام نامزدم میگفت که ولشون کن باهاش قط رابطه کن و من میگفتم باشه ولی به طور جدی اینکارو نمیکررم آخرش هم وقتی میدیدمش همون آش بود و همون کاسه حالا که نامزد یکردیم هنوزم میگه باهاش قط رابطه کن ولی دختر عموش هر روز پیام میده من باعث شدم که شما باهم باشین و با هم آشنا بشین باید ۴۰۰تومن هدیه بهم بدی نمیدونم چیکارش کنم نامزدم میگه بهش بگو اگر که من به حرفای تو گوش داده بودم الان صد بار جدا شده بودیم حالا شیرینی ازم میخوای 

خانواده شوهرت خودشون با اون مشکل دارن میخوان تو هم با اون مشکل داشته باشی اختیار هر کس دست خودشه&n ...

منطق خودمم همینه گفتم ب شوهرم ک وقتی اون قطع رابطه کرده من نبودم وقتی من قطع رابطه کردم اون نبوده پس دلیلی نداره باهم دشمن باشیم

شوهرت چی میگه آخه تا کی؟  شمارو کتک زدند؟

شوهرم میگه کینه ای نباش.وقتی اونا نیستن من خیلی آرامش دارم نمیدونم شاید اکه م5ذرت خواهی کنن یه روز بازم باهاشون رفت وآمد کردم البته ب مادرش گفتم شما تنهایی میتونی بیایی وکس دیگه حق حداره بیاد آره منو کتک زدن نصف شب از خونه انداختن بیرون منم تو شهر غریب جایی نداشتم برم رفتم خونه دوستم چون مادرشاون موقع ک نبود گفتم اشکال نداره رفت وآمد کنه ولی من نمیرم اونم خودشوننمیذارن بیاد بهتر حرفم نمیاره وببره