2777
2789
عنوان

بدنی سفت و عضلانی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 733 بازدید | 30 پست
سفت زیادم خوب نیستا انعطاف‌پذیری میاد پایین زایمان سخت تر میشه و مشکلات دیگه

جدا رو زایمان تاثیر منفی داره...؟  من فکر میکردم به برگشت سریع بدن بعد زایمان کمک کنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان که دیگه نمیتونم تا ۳ سال پیش اره . نه تغذیه ام درست و اصولی بود عضله سوزی نداشتم . بماند که الا ...

آفرین عزیزم سیکس پک خوبیش همینه الان منم سیکس پکم اوکیه بیشتر رونام شل شده رو اعصابمه

سفت زیادم خوب نیستا انعطاف‌پذیری میاد پایین زایمان سخت تر میشه و مشکلات دیگه

کل اندام سفت بشه اتفاقا عالیه واسه زایمان حتی شکم ولی نباید سیکس پک کنی سیکس پک واسه زایمان طبیعی خوب نیس

کل اندام سفت بشه اتفاقا عالیه واسه زایمان حتی شکم ولی نباید سیکس پک کنی سیکس پک واسه زایمان طبیعی خو ...

منم که قبل همه چی اول شکمم خط میفته رونام خرن خر اصلا سفت نمیشن ,😭

اره تی ار ایکس کار میکردم تا مربی گریشم پیش رفتم چند وقتیه کبدم یکم حساس شده اذیت می‌کنه ورزش قدرتی ...

وزنم ادمم کم میشه البته سایز منظورمه من سایزم ۴۲ هست میخوام ۳۸ بشم وزنمم ۱۰ کیلو اضافه است 

وزنم ادمم کم میشه البته سایز منظورمه من سایزم ۴۲ هست میخوام ۳۸ بشم وزنمم ۱۰ کیلو اضافه است 

بستگی به واکنش بدنت داره تی ار ایکسو هم قدرتی تنها کار میکنن هم ترکیبی قدرتی هوازی به نظرم ترکیبی کار کنی زیر نظر مربی خوب جواب میگیری ولی وزن بیشتر با هوازی و رژیم کم میشه استخر رو وزن تاثیر مثبت داره ولی من خودم برای سفت کردن پاهام دنبال راه چاره ام من سایزم بین ۳۶ و ۳۸ قدم ۱۶۸ و وزنم۵۶ ولی بازم قصد دارم تا ۵۴کمش کنم کم نمیشه لامصب چون استخرها بسته است 😐😭🥺

آفرین عزیزم سیکس پک خوبیش همینه الان منم سیکس پکم اوکیه بیشتر رونام شل شده رو اعصابمه

دوچرخه ثابت داری ؟

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
رزمی تا حالا نرفتم آسیب نداره؟

نه بابا برو بگو مبارزه کار نمیکنم فقط تمرینارو شرکت کن همین که با کیسه بوکس کار کنی بهت قول میدم پا و بازوت عضله ای بشه البته قبل همه چی بدنسازی مناسب تره بعد رزمی

خونه خودم نه ولی خونه مامانم هست دوسه باری در هفته اونجام

اونم برای پا خیلی خوبه

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام