2777
2789

سلام خانمای گل امیدوارم حالتون خوب باش. بهترین پاوربانک که داشتید چیه مدلش؟؟ لطفا اگه قیمتم. میدونیدبگید ممنونم🙏🙏❤️❤️❤️❤️

زندگی برخلاف آرزوهایم گذشت😔😔افسوس.... ☹️☹️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انرجایزر پاورهایی که فست شارژ و کوییک شارژ واقعی داشته باشن البته کم هستن شیامی از بهترینهاشه

شیامی راگف500یعنی خوبه گف فست شارژ

اسمش آی دیتا؟؟؟؟ چه قیمتش 

مارکش ای دیتا. کادو خواهرشوهرم که تو دیجی کالا کار میکنه برام آورد دقیق نمیدونم. ولی کاراییش خوبه

قد168.وزن اولیه94کیلو❌وزن فعلی 67 ❌وزن هدف ۶۰کیلو💪💪💪من میتوانم💪💪💪
انرجایزر پاورهایی که فست شارژ و کوییک شارژ واقعی داشته باشن البته کم هستن شیامی از بهترینهاشه

آره انرجایزر هم عالیه

قد168.وزن اولیه94کیلو❌وزن فعلی 67 ❌وزن هدف ۶۰کیلو💪💪💪من میتوانم💪💪💪

من 20 هزار آمپر شیایومی دارم فست شارژ خیلی راضی ام

تا 8 بار قشنگ گوشی را کامل شارژ میکنه  و خودش هم زود شارژ میشه

من پارسال خریدم 300 الان فک کنم 500 باشه

واسه مردی بمیر که برات😇                              عابربانکشو دربیاره بچپونه تو کیفت😄💳 😎       تب کنه که چی بشه😏😏 برات نون و آب میشه😲😲   یه کم واقع بین باش😜😜
من 20 هزار آمپر شیایومی دارم فست شارژ خیلی راضی ام تا 8 بار قشنگ گوشی را کامل شارژ میکنه  و خو ...

میشه عکسشوبرام بفرسی عزیزم. پس همینابگیرم راضی هستی 

میشه عکسشوبرام بفرسی عزیزم. پس همینابگیرم راضی هستی 

آره واقعا پاور خوبیه شیایومی بهترین مارک بازار هست من اطرافیان دیدم بیشتر همینو گرفتن الان لینکش را برات میقرستم

واسه مردی بمیر که برات😇                              عابربانکشو دربیاره بچپونه تو کیفت😄💳 😎       تب کنه که چی بشه😏😏 برات نون و آب میشه😲😲   یه کم واقع بین باش😜😜