2777
2789

اگه کسی میدونه ایرادش چیه بگه ممنون

❤زمانی که به آنچه میخواهی، نمیرسی غمگین نشو زیرا خداوند در فکر چیز بهتری برای توست❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی تمیز کردم دوسه ساعت تو برق نبود بعد از تمیز کاری زدم ب برق الان از دیروز فریزر قشنگ یخ زده ولی یخچال گرمه اصلا سرد نمیکنه

❤زمانی که به آنچه میخواهی، نمیرسی غمگین نشو زیرا خداوند در فکر چیز بهتری برای توست❤

اگ همینجور ادامه داشت زنگ بزن بیان درستش کنن یخچال ماهم چندروز پیش همینجور شد فقط فریزرش کار میکرد‌ گفت نمیدونم چی بالاش سوراخ شده گازش رفت😁

يا رَب از هر چهِ خطا رفت هزار استغفار..
خیلی گرم شده اشکال نداره موتورش کار کنه مشکلی نیست یساعت بزار درشو باز نکن کم کم خنک میشه روش دماسنج ...

اره خیلی گرمه اصلا سرد نمیکنه

از دیشب درشو باز نکردم هنو گرمه گرمه 

ن دماسنج نداره 

اره خیلی گرمه اصلا سرد نمیکنه از دیشب درشو باز نکردم هنو گرمه گرمه  ن دماسنج نداره

یخچالتون رو با مقدار کمی اب و سرکه فقط تمیز کنید من یخچالم رو فقط دستمال نمدار نیکشم تن تن اصلا کثیف نمیشه سفره یخچالی هم میاندازم کثیف شد اونو میشورم فقط

اگ همینجور ادامه داشت زنگ بزن بیان درستش کنن یخچال ماهم چندروز پیش همینجور شد فقط فریزرش کار میکرد‌ ...

یا خدا 

من فقط دیروز از برق کشیدنش تمیزکاری کردم بعد زدم ب برق جابجا هم نکردم یخچالو 

نمیدونم چش شده 

از شما چقد هزینش شد؟؟

احتمالا تو تمیز کردن یه شوینده قوی به کار بردی سوراخی چیزی شده زنگ بزن نمایندکی بیان وگرنه دردسر میش ...

عزیزم من فقط از اب و جوش شیرین اونم فقط داخل یخچالو تنیز کردم باهاش چجوری سوراخ شده 

اعصابم داغونه اصلا

یا خدا  من فقط دیروز از برق کشیدنش تمیزکاری کردم بعد زدم ب برق جابجا هم نکردم یخچالو  نم ...

انشاالله ک اینجوری نشده باشه گلم 😑۵۰۰شد فک کنم 

يا رَب از هر چهِ خطا رفت هزار استغفار..
انشاالله ک اینجوری نشده باشه گلم 😑۵۰۰شد فک کنم 

شما جابجا کرده بودین ک سوراخ شده بود؟

فکر کنم باید زنگ بزنید نمایندگی 

اخه فریزش خوب کار میکنه قسمت یخچال گرمه 

بعد در یخچالم مثل قبل محکم بسته نمیشه

اخه فریزش خوب کار میکنه قسمت یخچال گرمه  بعد در یخچالم مثل قبل محکم بسته نمیشه

خوب ببین چرا درش محکم بسته نمیشه از برق در بیار درشو درست کن بعد چند ساعت بزن به برق 

من یبار در یخچالو باز گذاشته بودم چند ساعت اینجوری شده بود از برق کشیدم بعد چند ساعت زدم برق خوب شد

...یک عدد آدم...