2777
2789
عنوان

نفرت از خانواده شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1225 بازدید | 92 پست

اول اینکه واست ارزش قایلن میفرستن دنبالت وگرنه میتونن ماهها خبری ازتون نگیرن...پس دلشون میخواد توی جمعشون باشی...دوم اینکه چون توی ی ساختمونید مهم دیدن محسوب میشه ..حتما ک نباید بیان خونتون..شاید با این خرجای سنگین مراعاتتونو میکنن...ماهم همینطوریم هرکیو بخوایم ببینیم و یا هر دور همی خونه مرحوم پدرم جمع میشیم..رفتن تک تک خونه بقیه رو نداریم

کاش خانواده همسر منم اینقدر گرم و صمیمی بودند. 12 ساله ازدواج کردم دریغ از یک مهمانی که به ما بگن دور هم باشیم. نه فقط من با اون دوتا جاری هامم همین جورن، دوست ندارن عروس بره فقط میگن پسرا تنها برن. کلا یه جور عتیقه طوره رفتاراشون عروس رو دشمن خودشون میدونن ...

اگر باور کنید که می توانید، نصف راه را رفته اید...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه اشکالی داره منم اینطوری ام تا کسی میاد خونه مادر شوهرم منم اونجا لنگر میندازم😁تازه بهتر که خونه ...

دقیقا منم مثل تو کسی میاد خونشون به من میگن بیا پایین این ۵ ساله جز عید که بعضی ها میان ۵ دقیقه میشینن میرن منم همیشه میگم چقدر با منطقن دوباره من و زحمت نمیدن 😅   

باور کن من گفتم، بچه شون مریض میشه بهشون زنگ میزنم! یه موفقیتی به دست میارن زنگ میزنم تبریک میگم! اگ ...

آفرین به شما که اینهمه با محبتی عزیزدلم 

من همیشه با خودم میگم فقط اونطوری

زندگی کن که حالت رو بهتر میکنه

اگر عموها در مقابل محبت شما، احترام 

نذاشتن و عذرخواهی هم نکردن، اشکالی

نداره به روشون هم نیار

فقط اینکه شما هم بابت همه اتفاقای

خوش و ناخوش تند تند تماس نگیر 

یه مقدار عادی تر

در مورد رفتنت هم همون که واست گفتم

به مادر همسرت بگو واقعا دوست داشتم

ولی نشد دیگه

خیلی هم خودتو آزار نده و پیگیر دلخور شدن

و نشدن شون نباش

ما هم سالها با عروس مون توو یک ساختمون

بودیم هر کی هم می اومد یا همونجا یا قبلش به عروس مون زنگ میزدیم می‌گفتیم اگر

دوست داشتی و وقت داشتی بیا

اونم با خنده یا می اومد یا عذرخواهی میکرد

یا می اومد 10دقیقه ای عذرخواهی میکرد

میرفت دنبال کاراش

همه فامیل هم دوسش دارند

خوش به حالتون، دعا کنید خدا خانواده همسر منم شفا بده. دونفر بزنه به سرشون بیاد دختراشونو بگیره عروس بشن  دیگه اینقدر عقده نداشته باشن و عروساشونو اذیت نکنن.

اگر باور کنید که می توانید، نصف راه را رفته اید...
دقیییقا ! پدرشوهرم صدبار زنگ میزنه که پس چرا نمیاید پایین! آدم رو از رو میبرن

عزیزجان من احساس میکنم خیلی

دوسِت دارند که اینقدر واسه شون مهمه

اگر کار هم داری واسه دل اونا هم شده

یک ربع برو و بگو کار دارم زود برگرد

چون اصولا پدرشوهرا اکثرا بی تفاوتن

دقیقا منم مثل تو کسی میاد خونشون به من میگن بیا پایین این ۵ ساله جز عید که بعضی ها میان ۵ دقیقه میشی ...

آره بابا کی حوصله مهمونی گرفتن داره😁اوایل عروسیم جو گیر بودم دو ماهی ی بار ی مهمونی بزرگ میگرفتم انقد کار میکردم که میرفتم زیر سرم 😟به هرکی میگفتم خسته شدم میگفتن میخواستی مهمونی نگیری.     

الان دوساله دیگه یاد گرفتم خونه مادر شوهرم دیوار به دیوارمه ولی تا مهمون میاد وسایلام رو میزارم تو ساک و میرم خونشون تا لحظه آخر که مهمونا باشن منم میمونم اونجا اینطوری هم اونا راضی اند هم من😁

خدایا به حق محمد وآل محمد به من دختری زیبا و سالم و مومن و عاقبت بخیر عطا کن 😘🤲 ..اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم..
اینجا همه طرفدار مهمون نوازی مادرشوهرتن و اصلا نمیفهمن فضولی و حد و مرز شخصی مفهومش چیه ببین عزیزم ...

باور کن دلم خیلی ازشون پره! خودشون وقتی یه مشکلی دارن همش از من توقع دارن ولی من وقتی مشکلی دارم اصن زنگ هم نمیزنن یه احوالی بپرسن! مادربزرگ شوهرم مریض بود همش میگفتن تو ببرش دکتر و خدایی مث مادر خودم ازش پرستاری کردم ولی خودم ده روز مریض بودم هیچ کدوم احوالی از من نپرسیدن

آره بابا کی حوصله مهمونی گرفتن داره😁اوایل عروسیم جو گیر بودم دو ماهی ی بار ی مهمونی بزرگ میگرفتم ان ...

آفرین مگه قرار همه کارها رو تو بکنی حتما همکاری هست و وقتی مثل مامانت ببینی اون حس و منتقل میکنی و دید مثبت هم خیلی تاثیر داره . مثلا یه نیمرو و با لذت بخوری خیلی میچسبه یه کباب و با حرص بخوری انگار زهر خوردی 

باور کن دلم خیلی ازشون پره! خودشون وقتی یه مشکلی دارن همش از من توقع دارن ولی من وقتی مشکلی دارم اصن ...

کاش خیلی آروم و دوستانه می گفتی مامان من مریض بودم خیلی چشم انتظار بودم برام زنگ بزنین حالم و بپرسین دیگه دلخوری و بزار کنار و کش نده واقعا جواب میده  

کاش خیلی آروم و دوستانه می گفتی مامان من مریض بودم خیلی چشم انتظار بودم برام زنگ بزنین حالم و بپرسین ...

بهشون گفتم و اونا میگفتن تو پر توقعی که همچین انتظاری داری! یه مدتیه دارم مثل خودشون باهاشون رفتار میکنم

منم مادرشوهرم همین کارو میکنه  البته اون میگه من برا خودتون میگم نمیخوام بیان خونتون ناهار و ش ...

خب عزیز دلم دارن برات دلسوزی میکنن .مشخصه کاملا 💋💕این جا جو نینی سایت بده آدم هارو نسبت به همه چیز منفی میکنه

خب عزیز دلم دارن برات دلسوزی میکنن .مشخصه کاملا 💋💕این جا جو نینی سایت بده آدم هارو نسبت به همه چیز ...

میدونم 

بخاطر همینم ب اسی گفتم ک منظور مادرشوهرشو بد برداشت نکنه

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️برای سلامتی خانوادم و خانوادت یک صلوات میفرستی؟؟🙂👨‍👩‍👦ممنون🥀با نظرم مخالفی ریپلای نکن اعصاب بحث کردن با 🐑هارو ندارم    ،تیکر تولد۱سالگی پسرم